Faglig stærk broingeniør med ambitioner inden for projektledelse

Faglig stærk broingeniør med ambitioner inden for projektledelse

Serviceområde
Ingeniør
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2017 - 10 - 22

 

Vil du udfordres på din faglighed som broekspert og udvikle dine ambitioner inden for projektledelse? Så er det måske dig, der skal stå i spidsen for nogle af vores mest spændende broprojekter. Du bliver en del af afdelingen Bridges & Tunnels, hvor vi løser opgaver for alle broejere og i alle faser af konstruktionernes levetid. Nogle af vores nuværende opgaver er bl.a.:

 • Skybrudstunneler
 • TP45, totalentreprise på ny Bane København-Køge-Ringsted
 • Fjordforbindelsen, broer og anlægskonstruktioner, totalentreprise
 • Motorvejen syd om Rejstrup, totalentreprise

Og vi har flere spændende nye projekter på vej. Du kommer til at arbejde ud fra vores kontor i Glostrup (senere Ørestaden), men du har fagkolleger i Odense og Aarhus, som du også samarbejder med på nogle af dine opgaver. Det faglige samarbejde er stærkt, og du kommer til at få nogle meget dygtige kolleger særligt på tværs af hele landet men også internationalt.

Du kommer til at styre dygtige projektteam

Du får en seniorrolle og en høj grad af ansvar for dine projekter. Hvis du har kompetencerne og drivet, så har vi også de spændende opgaver at udfordre dig med. Dine helt specifikke ansvarsområder vil blive tilpasset dig og den erfaring, du kommer med, men overordnet set:

 • Du bliver ansvarlig på nogle af vores store tværfaglige infrastrukturprojekter. Du varetager den faglige rådgivning og sparring både internt og eksternt omkring projekterne, sikrer en optimal og imødekommende kommunikation med dine kunder og håndterer alle væsentlige facetter i gennemførelsen af dine projekter
 • Du fungerer som selvstændig hovedaktør på dine projekter, men du inddrager naturligvis den nødvendige assistance fra andre fagområder, når du har behov for det

Du får en høj grad af selvstændighed og ansvar i dine opgaver – samtidig får du også en høj grad af fleksibilitet og råderum. Din afdelingsleder er Morten Leger Larsen – du kan læse mere om hans vej til Sweco her.

Du er en erfaren broingeniør kendt for din faglige ekspertise og har et engagement, der smitter

Du er uddannet ingeniør og har erfaring fra en tilsvarende stilling hos en anden rådgiver, entreprenør eller bygherre, hvor du har arbejdet specifikt med broer. Du har en stor faglig indsigt og interesse i fagområdet og erfaring med projektering af brokonstruktioner. Du har ligeledes erfaring med dimensionering på udarbejdelse af projekter samt udarbejdelse af udbudsmateriale.

Du er kendt i dit netværk og blandt dine kolleger for din faglige ekspertise og ikke mindst dit engagement. Du brænder for det, du laver, og det kan mærkes – også hos kunderne. Du har fokus på at dyrke dit lokale netværk i markedet og møder dine kunder med imødekommenhed og en høj grad af professionalisme. Du er skarp og præcis i din skriftlige kommunikation, og har en forståelse for de mange ikke-brotekniske aspekter, der indgår i et samlet beslutningsgrundlag. Du kan motivere dit projektteam og holder overblikket fra start til slut og blikket rettet mod de mål og resultater, du skal levere på.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingsleder Morten Leger Larsen på telefon 27236608, hvis du gerne vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 22. oktober 2017.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)