Fagkoordinator/Fagchef til VVS & Ventilation

Fagkoordinator/Fagchef til VVS & Ventilation

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2018 - 10 - 31

Vores faglighed er omdrejningspunktet i VVS, Energi & Bæredygtighed. Derfor søger vi en dygtig fagkoordinator/fagchef til at varetage vores faglige udvikling inden for VVS & Ventilation fra vores nye kontor i Ørestaden. Der er en god energi i afdelingen, et godt drive og godt samarbejde – i princippet tre ting vi også tænker kendetegner dig. Du brænder nemlig for at arbejde med videndeling og faglig udvikling og formidling i tæt samarbejde med os - dine kolleger i afdelingen. 

Høj faglig viden og sikring af den faglige kvalitet

Vores faglige område VVS & Ventilation udgør en væsentlig andel af de store og komplekse byggerier, der projekteres i Design Hovedstaden – den afdeling du bliver en del af. Vi er godt 30 medarbejdere i alt inden for fagområdet, og vi har travlt med masser af spændende projekter. Som fagchef får du et stort fagligt ansvar, tæt kundekontakt og -netværk, og mulighed for at blive inddraget i en masse udfordrende opgaver og projekttyper. Din fornemmeste opgave bliver at være med til at sikre vores fortsat høje, faglige niveau. 

Det betyder, at du er nøglepersonen, der sikrer opsamling og videndeling af vores faglighed i Ørestaden og på tværs af landet. Du sætter gang i udvikling af nye faglige værktøjer og metoder, og du bidrager til den daglige sparring og implementering af ny fagviden. Sammen med Swecos andre fagchefer indgår du i et netværk, der bidrager til et smidigt tværfagligt samarbejde, hvor vi udnytter hinandens fagligheder optimalt. 

Mere konkret betyder det, at du: 

 • Er med til at udvikle f.eks. beregningsværktøjer og kvalitetssikringsprocedurer
 • Koordinerer faglige arrangementer (herunder fælles fagdag på tværs af fag-afdelinger) og interne netværksmøder inden for dit fagområde
 • Kommenterer nye standarder og BIPS-værktøjer
 • Formidler ny viden og standarder til dine kolleger og fungerer som mentor
 • Sikrer den berømte røde tråd i projekteringsarbejdet
 • Er en aktiv del af FRI’s faglige råd
 • Har fagprojektlederansvar på egne projekter

 Du arbejder tæt sammen med de øvrige fagchefer i Sweco, og prioriterer og planlægger det faglige udviklingsarbejde i koordinering med dem. Du vil også blive inddraget i afdelingens strategiske arbejde, så du skal have lyst til at være med til at udvikle forretningen og nye markedspotentialer. 

Du har et solidt fagligt fundament og er en god kommunikator

Du skal have god erfaring med VVS- og ventilationsprojekter samt kendskab til de tekniske fagområder og tekniske detaljer samt erfaring med samspillet med andre fagligheder på større projekter. Du skal trives med at kommunikere med andre og sætte viden i system. Ligeledes skal du kunne holde fokus på den faglige udvikling samtidig med, at du har ansvar for egne projekter. 

I dag sidder du i en stilling, hvor du også har et fagligt ansvar, og hvor du gerne hjælper dine kolleger, når de opsøger dig. Du har en stærk fornemmelse for, hvordan man bedst koordinerer og deler viden både internt i teamet og på tværs, og du er præcis og stærk i din kommunikation med andre. Sidst, men ikke mindst, så er du også strategisk orienteret, da du skal have lyst til at være med til at udvikle en forretning. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt gruppeledere René Steinbakken (rene.steinbakken@sweco.dk, tlf: 2723 6821) eller Pia Rasmussen (pia.rasmussen@sweco.dk, tlf: 9137 7055) for spørgsmål vedr. stillingen. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 31. oktober. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)