Fagchef til VVS & Ventilation

Fagchef til VVS & Ventilation

Serviceområde
Ingeniør
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 01 - 21

Vi har travlt i vores afdeling VVS, Energi & Bæredygtighed og har derfor brug for en dygtig fagchef til at varetage vores faglige kompetenceudvikling inden for VVS & Ventilation på vores kontor i Glostrup (senere hen Ørestaden). Der er en god energi i afdelingen, et godt drive og godt samarbejde – i princippet tre ting vi også tænker kendetegner dig. Du brænder nemlig for at arbejde med videndeling og faglig udvikling og formidling i tæt samarbejde med os - dine kolleger i afdelingen. 

Høj faglig viden og sikring af den faglige kvalitet

Du er et vigtigt ’ben’ i designafdelingerne, der sammen projekterer store og komplekse byggerier. Fagchefrollen dækker hele afdelingen og arbejder sammen med de andre fagafdelinger og andre landekontorer. 

Det faglige niveau er højt i vores afdeling, og vi har et godt socialt miljø. Vi er godt 35 medarbejdere i alt og har travlt med masser af spændende projekter. 

Du får et stort fagligt ansvar, tæt kundekontakt og -netværk og mulighed for at blive inddraget i en masse udfordrende opgaver og projekttyper. Du er den person dine kolleger går til for at sparre om deres faglige problemstillinger og udfordringer, og du er ansvarlig for den løbende udvikling af de faglige kompetencer inden for VVS, ventilation og kloak. Du er dermed også med til at udvikle vores fælles værktøjer og metoder og implementere ny fagviden. Mere konkret betyder det, at du; 

-       Er med til at udvikle f.eks. beregningsværktøjer og kvalitetssikringsprocedurer

-       Koordinerer faglige arrangementer (herunder fælles fagdag på tværs af fag- afdelinger) og interne netværksmøder inden for dit fagområde

-       Kommenterer nye standarder og BIPS-værktøjer

-       Formidler ny viden og standarder til dine kolleger og fungerer som mentor

-       Sikrer den berømte røde tråd i projekteringsarbejdet

-       Er en aktiv del af FRI’s faglige råd

-       Har projektlederansvar på egne projekter 

Du arbejder tæt sammen med de øvrige fagchefer i Sweco, og prioriterer og planlægger det faglige udviklingsarbejde i koordinering med dem. Du vil også blive inddraget i afdelingens strategiske arbejde, så du skal have lyst til at være med til at udvikle forretningen og nye markedspotentialer. 

Du er det faglige fyrtårn

Du har solid erfaring med VVS- og ventilationsprojekter, og et stort kendskab til de tekniske fagområder og tekniske detaljer samt erfaring med samspillet med andre fagligheder på større projekter. Du sidder måske allerede i dag i en tilsvarende stilling – f.eks. som kompetencechef eller tilsvarende. Under alle omstændigheder skal du kunne holde fokus på den faglige udvikling samtidig med, at du har ansvar for egne projekter. 

I dag sidder du i en stilling, hvor du også har et fagligt stort ansvar, og dine kolleger opsøger dig, når de har behov for faglig vejledning og sparring, og du hjælper gerne. Du har en stærk fornemmelse for, hvordan man bedst koordinerer og deler viden både internt i teamet og på tværs, og du er præcis og stærk i din kommunikation med andre. Sidst men ikke mindst så er du også strategisk orienteret, da du skal have lyst til at være med til at udvikle en forretning. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Har du spørgsmål til stillingen eller Sweco som arbejdsplads kan du kontakte afdelingschef Pia Rasmussen på telefon 9137 7055 hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV i dag eller senest d. 21. januar 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)