Fagchef – Konstruktioner

Fagchef – Konstruktioner

Serviceområde
Strategi/planlægning
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 04 - 29

Kan du lide at arbejde med kompetenceudvikling, og har du lyst til at være tæt på det strategiske arbejde, der skal være med til at sikre, at vores afdeling for konstruktioner er godt rustet til fremtidens opgaver? Så er du den fagchef, vi står og mangler. 

Du er fagligt stærk og har fokus på samarbejde
Vi er knap 50 medarbejdere i afdelingen og ca. 100 konstruktionsmedarbejdere på tværs af Sweco Danmark. Det faglige niveau er højt, og vi har et godt socialt miljø i afdelingen. 

Vi har travlt med masser af spændende projekter inden for både hospitals-, erhvervs- og boligbyggeri. Bl.a. er vi i gang med at flere nybyggerier af større kontor- og boligbyggerier i Ørestad og Carlsbergbyen, samt flere større renoverings- og ombygningsprojekter. For nylig har vi også budt velkommen til godt 250 arkitekter, og med dem får vi endnu et ben i forhold til en spændende pipeline af nye projekter. 

Som fagchef er du er engageret i at drive den løbende udvikling af de faglige kompetencer indenfor konstruktionsområdet i tæt samarbejde med – og med fuld opbakning fra – ledelsen i afdelingen. Du er med til at udvikle vores fælles værktøjer, metoder, best practice og implementere ny faglig viden. Du er også ansvarlig for at: 

Præge udviklingen af brugen af BIM og beregningssoftware
Koordinere faglige arrangementer
Sikre implementeringen af ny certificeringsordning
Formidle ny viden og standarder til dine kolleger 

Du er den dine kolleger går til for at sparre om deres faglige problemstillinger og udfordringer, og du vil også indgå i projekteringsopgaver - gerne som fagprojektleder. Du arbejder tæt sammen med de øvrige fagchefer i Sweco og prioriterer og planlægger det faglige udviklingsarbejde i koordinering med dem. Du vil også blive inddraget i afdelingens strategiske arbejde, så du skal have lyst til at være med til at udvikle forretningen og nye markedspotentialer. 

Du kommer til at arbejde på vores kontor i Glostrup, indtil vi senere på året rykker ind i vores nye hovedkontor i Ørestad. 

Du har stærk erfaring med projektering og deler gerne din viden
Du har stærk erfaring med projektering af konstruktioner herunder gerne i særdeleshed med betonelementer, som mange projekter udføres i. 

I dag sidder du i en stilling, hvor du også har et fagligt stort ansvar, og dine kolleger opsøger dig, når de har behov for faglig vejledning og sparring. Du deler gerne ud af din viden og er hele tiden opmærksom på udviklingen inden for konstruktionsområdet – både fagligt og markedsmæssigt. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt gruppeleder Thomas Bo Frederiksen på telefon 2723 4570, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende os din ansøgning og CV i dag eller senest d. 29. april 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq. Stockholm

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)