Erfarne byggeledere og assisterende byggeleder til igangværende store byggeprojekter

Erfarne byggeledere og assisterende byggeleder til igangværende store byggeprojekter

Serviceområde
Konsulent/rådgivning
Region
København
Ansøgningsfrist
2018 - 12 - 31

Har du lyst til at arbejde med højtprofilerede byggerier? Vi søger en erfaren byggeleder med erfaring i planlægning og ledelse af større byggeprojekter i hele udførelsesfasen, en byggeleder med praktisk erfaring (gerne tømrer) samt en assisterende byggeleder, der skal supportere en af vores erfarne, tekniske byggeledere.

Professionel byggeledelse

Som byggeleder bliver du overordnet set en del af afdelingen for Byggeledelse & Arbejdsmiljø i divisionen Planning & Design. Afdelingen beskæftiger pt. godt 40 dygtige og engagerede medarbejdere. Du vil indgå i de ene af de to byggeledelsesteams, hvor du får knap 30 kolleger og bliver en del af et stærkt, fagligt netværk. I kraft af afdelingsfællesskabet med arbejdsmiljø, får du god mulighed for en bred faglig sparring blandt alle dine kolleger i afdelingen.

I teamet arbejder vi målrettet med professionel byggeledelse. Vi er pt. ansvarlige for byggeledelse på flere store, markante byggerier, så som Niels Bohr, Herlev Hospital og Rigshospitalet.

Som erfaren byggeleder er du ansvarlig for planlægning og ledelse af hele eller dele af større byggeprojekter i udførelsesfasen. Du bliver ansvarlig for dele af økonomien og styringen af dele af byggeriet. Dine evner til at håndtere projektets interne og eksterne interessenter er afgørende for et succesfuldt projektforløb. Dine primære opgaver er:

 • Økonomi- og risikostyring
 • Ansvar for planlægning og tidsstyring
 • Sikring af kommunikationen og samarbejdet med bygherre, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere
 • Afrapportering til chef og/eller fagbyggeleder og/eller til kunder

Dit ansættelsessted bliver den eller de byggepladser, som du er tilknyttet afhængigt af dine opgaver. Der er tale om projektansættelse frem til byggeriets afslutning med mulighed for evt. senere fastansættelse.

Erfaring med større byggeprojekter og en udadvendt rolle

Du har en uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller noget tredje – det vigtigste er din erfaring fra faget. Til den ene stilling ser vi gerne, at du har en håndværksmæssig baggrund (som f.eks. tømrer) eller en installationsmæssig baggrund.

Som byggeleder er dialogen med kolleger og eksterne interessenter en meget vigtig del af jobbet. Derfor skal du trives godt i en udadvendt rolle og være god til at samarbejde og kommunikere med forskellige interessenter. Du har ligeledes masser af engagement, ligesom du har fokus på at nå de aftalte mål og resultater.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt teamleder Paul-Apraham Ohannessian på telefon +45 2723 6471. Skriv gerne i din ansøgning hvilken stilling du er interesseret i og brug linket til at sende os din ansøgning, CV og relevante dokumenter i dag eller senest d. 31. december 2018. Bemærk at vi løbende afholder samtaler og ligeledes ansætter løbende.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)