Erfaren projektleder til Swecos vejafdeling i Odense

Erfaren projektleder til Swecos vejafdeling i Odense

Serviceområde
Ingeniør
Region
Odense
Ansøgningsfrist
2019 - 05 - 31

Brænder du for at levere solid projektledelse og kunderådgivning og er du velbevandret i de vejfaglige områder? Så er du muligvis den Projektleder, vi søger til vores Odensekontor.

Sweco har en solid position i markedet inden for vejprojekter og byrumsudvikling i Vestdanmark og vi har ambitiøse vækstplaner for området. Vi søger derfor en erfaren projektleder, der vil indgå i vores travle og kompetente team i Swecos vejafdeling i Odense. Som projektleder i vores team vil du arbejde i et spændende felt af projektledelse på store såvel som mindre projekter med tæt kundedialog og ansvar fra a-z. Som en del af holdet i Sweco får du dygtige kolleger at sparre med, men også tæt samarbejde med en komplet palet af kompetencer indenfor alle ingeniør- og arkitektdiscipliner – en komposition vores kunder værdsætter og vi selv aktivt drager nytte af, når vi tilbyder de allerbedste løsninger til vores kunder.

Er du vores ønskeprofil?

Vi sætter barren højt – og du vil det samme.
Du er personen, som kan påtage dig projektledelsen og/eller specialistrollen inden for forskellige discipliner på vejområdet, men samtidig også personen, som har kunderelationerne på plads. Hos Sweco stræber vi nemlig efter det tætte og dialogbaserede samarbejde med vores kunder, hvilket bringer værdi hos kunden og kvalitet i vores leverancer. Da vi har mange opgaver af forskellig art, skal du synes, det er spændende at arbejde i en dynamisk og afvekslende hverdag med skiftende arbejdsopgaver lige fra tilsynsopgaver til projektering af større eller mindre vejanlæg – naturligvis med fokus på projektledelse af komplekse infrastruktur- og byrumsprojekter.

Kan du genkende dig selv i følgende?

 • Du er fagligt stærk ingeniør. Du er uddannet ingeniør – gerne med en +10 års teoretisk og praktisk erfaring inden for vej- og trafikområdet
 • Du har et selvstændigt drive. Hos Sweco arbejder vi i en uformel og flad struktur med en stor grad af frihed under ansvar. Vi forventer, at du tager ansvar, løser dine egne opgaver – og søger nye. Vi tilbyder til gengæld en udstrakt grad af fleksibilitet i din hverdag
 • Du passer på dine kunder. Du ved, hvor vigtigt det er at pleje og udvikle eksisterende kunder. I stillingen vil dialogen med kunder være en væsentlig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner på dansk i tale og på skrift

Din baggrund ligger muligvis i rådgiverbranchen, hos en kommune eller noget helt tredje? – Det afgørende er din evne til at se muligheder og netværke på tværs af spændende branche-kategorier samtidig med, at du som fagspecialist både demonstrerer og yder kompetent rådgivning og sparring.

Kollegerne, afdelingen og dig
Vores team er pt bestående af 11 engagerede og kompetente kolleger, der indgår i en større afdeling, der alle brænder for at lave gode løsninger for kunderne.
Afdelingen er forankret i Odense med en gruppe af medarbejdere, der har arbejdet sammen i mange år – men bor du eksempelvis i det jyske, vil der være mulighed for at få en fast plads på vores kontor Kolding.
Opgaverne spænder fra små traditionelle vej- og stiopgaver til større infrastrukturprojekter inden for alle stort set alle genre – kort sagt, vi står ikke stille.

Sweco tilbyder karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb og vidensdeling på tværs af divisioner. Vi underviser fx i ledelse, projektstyring, facilitering, kundedialog og flere andre områder, der gør både dig og Sweco fagligt stærkere.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Ønsker du yderligere informationer angående stillingen eller om Sweco som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte Rune Brydegaard Andersen på tlf.: 9137 7194. Vi modtager udelukkende elektroniske ansøgninger og beder dig bruge linket herunder til at sende din ansøgning og CV inden den 31. maj 2019.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)