Erfaren konstruktionsingeniør til voksende projektteam - Aarhus

Erfaren konstruktionsingeniør til voksende projektteam - Aarhus

Serviceområde
Konsulent/rådgivning
Region
Aarhus
Ansøgningsfrist
2020 - 04 - 13

Vi oplever en øget tilgang af opgaver og har brug for endnu en dygtig kollega – måske det er dig. Hos os får du ansvaret for dine egne projekter, bliver mentor for yngre kollegaer og ikke mindst, så bliver du en del af et utrolig stærkt socialt miljø – hvor den uformelle og ligefremme tone præger teamet og arbejdskulturen.

Samarbejde med arkitekter

Afdelingen du bliver en del af yder rådgivning i hele Østjylland. I Silkeborg har vi ”boet” sammen med arkitekter i halvandet år og i Aarhus flytter vi sammen omkring årsskiftet – og det glæder vi os utrolig meget til. Vi er rigtig langt med udviklingen og udførelsen af integreret design, hvor Sweco leverer alle rådgivningsydelser til hele byggeriet, helt fra lokalplan og skitsering til nøglefærdigt byggeri – det er den type projekter, vi brænder for, og det er her, vi kan differenciere os fra andre rådgivere.

I en hverdag med mange fagligheder og kulturer er det vigtigt at være åben for nye ideer og initiativer – og generelt se muligheder i stedet for begrænsninger. Passer det på dig, vil du helt sikkert føle dig godt tilpas i Sweco. Vi går forrest ift. bæredygtighed og forsøger at få dette indarbejdet i vores projekter helt fra de allertidligste faser således, at vores kunde får et så fremtidssikret byggeri som muligt. 

Alsidig hverdag med spændende opgaver

Teamet består af en god fordeling af mere eller mindre erfarne ingeniører samt BIM-medarbejdere. Det faglige niveau er højt i vores team, og vores kultur gør det helt naturligt at sparre meget med hinanden og med de øvrige konstruktionsteam, hvad enten det er i ind- eller udlandet. Vores ordrebog bugner af spændende projekter, som spænder vidt inden for undervisning-, kontor-, erhvervs- og boligbyggeri, og flere er på vej.

Vi har helt unikke kompetencer inden for træbyggeri med bl.a. Mjøstårnet på cv’et, og vi forudser at træbyggeri kan blive et stærkt alternativ til de knap så bæredygtige materialer, som præger byggebranchen i Danmark – du vil derfor få mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for netop træbyggeri.

For os er det, at du er fagligt dygtig en selvfølgelighed, men det er vigtigt, at du brænder for faget og har det drive, der kræves i vores firma, hvor ansvaret og beføjelserne er fordelt decentralt og helt ude på projekterne. For os er det allervigtigste, at vi leverer de bedste projekter, og at alle projektmedarbejdere deltager i den tværfaglige dialog. Du får ansvar for projektering af bærende konstruktioner, budgettering og fagtilsyn, inden for såvel nybyggeri og renovering. Du kommer til at arbejde med både små og store projekter.

Konstruktionsingeniør

Du er uddannet konstruktionsingeniør og har solid erfaring med projektering og ledelse af projekter inden for bærende konstruktioner. Du har prøvet konstruktionsfaget fra rådgiversiden og meget gerne fra entreprenørsiden og er vant til at sidde med større, komplekse projekter.  

Du er struktureret i dit arbejde og går til projekterne på denne måde og har evnen til at gennemskue det statiske princip i eksisterende konstruktioner. Da der er meget kommunikation i jobbet (dialog med kunder, vigtige noter til tegninger, arbejdsbeskrivelser m.m.) er det vigtigt, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt Martin Agerbo på telefon 4059 7313 hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 13. april 2020. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)