Erfaren CAD-operatør/BIM-specialist med fokus på VVS og ventilation

Erfaren CAD-operatør/BIM-specialist med fokus på VVS og ventilation

Serviceområde
Andet
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 08 - 15

Vi er et stærkt hold inden for VVS og ventilation, der har brug for endnu en dygtig kollega til at modellere tekniske løsninger særligt i Revit MEP. 

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for bl.a. projektering af større byggerier, komplekse renoveringsprojekter, specialistrådgivning af vores kunder inden for VVS, ventilation, energi, bæredygtighed, indeklima og meget mere. Vi engagerer os i udviklingen af modelværktøjer og implementering af nye programmer og metoder i vores BIM-modeller. I vores daglige arbejde lægger vi stor vægt på godt kollegaskab, faglighed og samarbejde. 

Du får en masse dygtige kolleger
I vores afdeling VVS, Energi & Bæredygtighed kommer du til at arbejde sammen med dygtige kolleger med en bred faglighed. Vi har vundet en masse spændende opgaver inden for blandt andet kontor- og erhvervsejendomme, boligbyggeri, sundhedssektoren og pharma for offentlige og private kunder, som du bliver en del af.

Sweco har et stort fokus på at være blandt de stærkeste inden for BIM, og du får muligheden for at blive en del af en virksomhed som prioriterer området meget højt. Ligeledes prioriterer vi samarbejde og koordinering med vores andre faglige afdelinger meget højt, hvor du skal være med til at sikre det fortsat tætte samarbejde. Derfor er det også en fordel, hvis du også har kendskab til at modellere el i Revit MEP. 

Du vil deltage i et dynamisk team med rig mulighed for at udvikle kompetencer inden for 3D modellering og BIM, primært med Revit MEP som platform, samt få indflydelse på projektering og mulighed for deltagelse i opfølgningen under udførelsen. 

Dine opgaver vil typisk være: 

 • Udarbejdelse af 3D-modeller til vores projekter primært i Revit MEP og i nogen udstrækning AutoCad
 • Deltagelse i tværfaglige projektteams der løser komplekse projekteringsopgaver
 • Arbejde med den nyeste teknologi og være en del af udviklingen inden for BIM
 • Være med til at optimere og sikre høj kvalitet i vores opgaver

Dit ansættelsessted bliver vores hovedkontor i Glostrup, og efterfølgende vores nye domicil i Ørestaden, som vi flytter til i efteråret 2018. 

Du er stærk i Revit MEP
Du er uddannet teknisk designer, ingeniørassistent eller bygningskonstruktør med interesse i modellering. Du skal have erfaring med projektering i Revit MEP i alle byggeriets faser og er generelt rutineret bruger af Revit MEP. Derudover har du: 

 • Kendskab til branchens nyeste værktøjer inden for BIM
 • Høj faglig indsigt og forståelse på installationsområdet
 • Godt humør og lyst til at udvikle og optimere vores opgaver
 • Er dygtig til at samarbejde og koordinere med mange forskellige kolleger

Kontaktinformation

Frem til 19. juli kan du kontakte afdelingschef Pia Rasmussen på tlf. 9137 7055, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Fra 30. juli og frem kan du kontakte gruppeleder Camilla Dyring på tlf. 9137 7039. Brug for at sende os din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 15. august 2018.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)