Er du vores nye gruppeleder i byggeriafdelingen i Aalborg?

Er du vores nye gruppeleder i byggeriafdelingen i Aalborg?

Serviceområde
Ledelse
Region
Aalborg
Ansøgningsfrist
2018 - 06 - 25

Er du leder i dag, eller har du lyst til at prøve kræfter med ledelse, så kan du meget vel være vores nye gruppeleder i byggeriafdelingen på vores Aalborg kontor. 

Vi har haft vokseværk i afdelingen og har travlt, og derfor søger vi nu en gruppeleder til en nyoprettet stilling. Du får ansvaret for ca. 15 medarbejdere, og bliver en del af afdelingens ledelsesteam, hvor du i det daglige refererer til afdelingschef Jens Christian Olesen. Sammen skal I udvikle teamet, vækste det og skabe god bundlinje og kunderelationer.  

Du bliver en vigtig del af afdelingen for byggeri

Som gruppeleder får du ansvaret for den daglige ledelse af teamet samt teamets igangværende projekter. Samarbejdet er godt og tæt, og du får en høj grad af selvstændighed og ansvar i dine opgaver samtidig med en høj grad af fleksibilitet og råderum. 

Byggeri i Sweco Danmark består af bygherrerådgivning, projektering og udførelse af større og spændende projekter inden for blandt andet hospitaler, erhvervs- og boligbyggeri. Din egen erfaring inden for byggeri, bruger du derfor aktivt i den faglige sparring du har med teamet, i den faglige og personlige udvikling af dine medarbejdere og i forhold til dit salgs- og budgetansvar. Du kommer også til at deltage i projektarbejde således, at du kan fastholde og udvikle din egen faglige profil. 

Du vil også have ansvar for kvalitetssikring både fagligt og tværfagligt, ressourceplanlægning og bemanding samt bidrage til udviklingen af strategi og handlingsplaner. 

Sådan bliver du en succes i rollen

Som gruppeleder i Sweco får du god erfaring med den nære, daglige ledelse af et team. Samtidig giver du ikke slip på din faglighed, for du vil stadig være projektleder og faglig garant på flere opgaver. Vi har naturligvis nogle forventninger til dig (du går forrest for at skabe salg, vækst og bundlinjeresultater, har fokus på dine medarbejdere, sikrer motivationen og engagementet osv.), men du kan også forvente noget af os, da vi løbende sikrer en god faglig og personlig udvikling for alle vores medarbejdere.

Kan du sætte kryds i nedenstående?

I dag sidder du måske i en tilsvarende rolle. Du kan også være en ambitiøs projektleder eller andet, og med en lyst til nu at prøve kræfter med ledelse.   

Derudover er du uddannet ingeniør suppleret med uddannelse i projektledelse og/eller har en økonomisk uddannelse. Du har erfaring med relationsopbygning og salg, og styring og gennemførelse af byggeprojekter - forståelse for byggeprocessen og ingeniørrådgiversydelser og -produkter vil være et plus. 

Som person er du positiv, engageret og resultatorienteret. Samtidig er du kendt som en, der motiverer og inspirerer dine omgivelser samt nyder respekt for din faglighed og menneskelige egenskaber. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Jens Christian Olesen på +45 4073 0844, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 25. juni 2018. Vi gør opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)