Er du vores nye BIM/IKT-chef, der skal have ansvaret for koordineringen af vores BIM/IKT-arbejde i Øst?

Er du vores nye BIM/IKT-chef, der skal have ansvaret for koordineringen af vores BIM/IKT-arbejde i Øst?

Serviceområde
Konsulent/rådgivning
Region
København
Ansøgningsfrist
2018 - 10 - 31

I Sweco lægger vi stor vægt på vores arbejde med BIM og IKT og arbejder mod at være best in class. Derfor har vi brug for endnu en dygtig BIM/IKT-chef i vores BIM-organisation. Du kommer til at arbejde tæt sammen med den øvrige BIM/IKT-ledelse i Syd og Vest – du får ansvaret for Øst. Sammen med ledelsen i byggeridivisionen Planning & Design (P&D) skal I sætte retningen og sikre udviklingen for BIM-området i P&D. 

BIM er et dedikeret indsatsområde i P&D, og derfor får du i denne stilling en høj grad af indflydelse inden for dit fagområde. Du bliver en del af et innovativt og ambitiøst team med effektiv ledelse og styring i gruppen samt høj grad af frihed under ansvar.

Alsidig hverdag med spændende opgaver

Som BIM/IKT-chef er du ansvarlig for udviklingen af vores BIM/IKT-arbejde i Øst og sikrer god kommunikation mellem P&D-ledergruppen og projektorganisationen. Du bliver en del af et BIM-netværk i Sweco Norden, men skal også være med til at understøtte vores eksterne profilering på BIM-området, herunder deltage i andre netværk, kurser, undervisning m.m.

Du er med til at sætte rammerne for vores BIM-strategi og efterfølgende handlingsplan og skal sikre, at planen implementeres ude hos projektorganisationen. Du bliver ligeledes bindeled til øvrige divisioner (så som Arkitektdivisionen) samt faglige interne netværk (konstruktioner, VVS, El m.m.)

To gange om måneden har du statusmøde med den tekniske direktør, du har kvartalsmøder med følgegrupper (P&D-ledere), og afholder løbende koordineringsmøde med BIM-koordinatorerne/IKT-specialister efter behov – alt sammen for at sikre videndeling, enighed om opgaver, ressourcefordelinger osv. Du kommer ligeledes til at være med til at planlægge og afholde BIM-fagdage, give inputs til nyhedsmails og artikler, afholde gå-hjem-møder, oprette interne kurser og udarbejde uddannelsesmateriale m.m.

Du har tæt berøring med projekterne, der omgiver dig. Du sikrer dig, at den rette IKT-leder kommer godt fra start, og du er som sparringspart for ham eller hende efter behov. Du er ligeledes i dialog med projektlederne og udfordrer samt assisterer dem, når der skal leveres særligt krævende digitale leverancer.

Du kender fagområdet og er god til at samarbejde på tværs

Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller lignende med solid erfaring med og indsigt i BIM/IKT inden for byggeridesign og -ledelse.

Du er kendt for dit gode overblik, og din måde at arbejde på er målrettet og samvittighedsfuld med respekt for andres fagområder og holdninger. Du er god til at kommunikere udadtil og har en vis portion gennemslagskraft i forhold til at sætte dit fagområde på dagsorden. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, så kontakt teknisk direktør Martin Schøtt på tlf. +45 2723 6772. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 31. oktober 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra effektiv transport til rent vand og varme boliger og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)