Er du serviceminded og motiveres du af at hjælpe andre?

Er du serviceminded og motiveres du af at hjælpe andre?

Serviceområde
It
Region
Kolding, Aalborg og København
Ansøgningsfrist
2020 - 02 - 07

Så er du måske vores nye kundesupporter. I Sweco planlægger og designer vi fremtidens byer og samfund, og vi hjælper vores kunder med at udvikle digitale løsninger, så de kan optimere deres hverdag via adgang til information. Data, der bliver genereret i samfundet, bruger vi til at effektivisere planlægning, drift og vedligehold og forvaltning af vores fysiske omgivelser.  

Vi har stor efterspørgsel på vores ydelser og søger derfor to ekstra kundesupportere – afhængig af hvor i landet du bor, så kan arbejdsstedet både blive Ørestad, Kolding og Aalborg.    

To teams specialiseret i it-løsninger til teknik og miljøområdet

Du vil blive en del af afdelingen GIS & It, hvor du blandt andet skal supportere to af vores hovedprodukter, RenoWeb og DriftWeb. Vi er flere teams bestående af konsulenter, udviklere og supportere, der har specialiseret sig i it-løsninger til teknik og miljøområdet. Udvikling og support er primært placeret i Ørestaden, mens konsulenterne holder til i hhv. Ørestad, Kolding og Aalborg. Produkterne anvendes i dag i kommuner og forsyninger, og er i Danmark de førende it-systemer til administration og drift af affaldsindsamling samt vedligehold af de fællesoffentlige arealer. 

GIS & It leverer en række forskellige it-løsninger til de tekniske forvaltninger i kommuner og forsyninger. Du vil således indgå i et samlet supportteam, der skal varetage supporten i GIS & It.

I de enkelte teams arbejder vi med kundernes data, og vores fornemmeste opgave er at sikre, at produkterne opfylder kundernes krav til funktionalitet og daglig drift. Du vil få til opgave at supportere de daglige brugere af systemerne via telefon og via vores interne henvendelsessystem JIRA. Du vil ligeledes indgå i et testteam, der skal sikre at vores it-løsninger har den rette kvalitet. Derudover vil du få til opgave at udarbejde udgivelsesnotater og webinarer til kunderne.

Lidt om dig…

Du kan begå dig i et kreativt miljø, hvor vidensdeling og samarbejde er en forudsætning for udførelse af det daglige arbejde. Arbejdet sammen med vores udviklings- og konsulentteam giver dig store muligheder for at udnytte dine styrker, og samtidig også mulighed for at du kan præge din egen faglige udvikling.

Du har en relevant uddannelse eller erfaring, der gør, at du har de rette kompetencer til at supportere brugere af faglige it-systemer. Brugerne af vores it-løsninger er bl.a. sagsbehandlere, rottebekæmpere, renovationsmedarbejdere, forsyningsmedarbejdere samt park- og vej medarbejdere.

Konkret erfaring med brug af RenoWeb og DriftWeb-systemerne er en fordel men ikke  et krav.

Du er en holdspiller, som trives i at arbejde i et miljø med mange bolde i luften. Du sætter en ære i at have en god og konstruktiv kommunikation med kunder og kolleger - kommunikationen foregår typisk på dansk men også på engelsk. Du er struktureret i din tilgang til opgaverne, og du er god til at formulere dig på skrift og i tale. Du sætter en dyd i, at dit arbejde er gennembearbejdet, når du afleverer det.

Du får mulighed for at arbejde med branchens stærkeste produkter

Du bliver en del af afdelingen GIS & It, hvor du får ca. 85 engagerede og kompetente kolleger. Du skal være med til at sikre, at vores it-løsninger ikke kun lever op til vores kunders krav, men også konstant udvikles og bliver endnu bedre. Vi har højt til loftet i afdelingen, og du får gode muligheder for at præge dine egne opgaver.

Vi udvikler såvel større kundespecifikke løsninger som egne it-produkter i form af portalløsninger inden for teknik- og miljøområdet (eks. RenoWeb, DriftWeb og Spatial Suite). Løsningerne anvendes ofte i samarbejdet mellem borgeren, den kommunale administration og entreprenører. Vores løsninger sikrer, at alle parter har de nødvendige oplysninger til rådighed for at træffe beslutninger og løse de aktuelle opgaver. De anvendes af en lang række af danske kommuner og dækker fagligt brede områder. Vores systemer retter sig mod mange forskellige brugerprofiler og derfor har vi stor fokus på brugerflade og arbejdsgange.

Desuden udvikler vi egen hardware i form at sensorer og registreringssystemer, der integreres i vores løsninger.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte teamleder Anders Krøjmand Humle på tlf. 2723 6994 eller e-mail anderskrojmand.humle@sweco.dk eller teamleder Helge Tøttrup på tlf. 2021 4404 eller mail: helge.tottrup@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 7. februar 2020.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)