Er du it-konsulent med forstand på processer og arbejdsgange?

Er du it-konsulent med forstand på processer og arbejdsgange?

Serviceområde
It
Region
København og Kolding
Ansøgningsfrist
2020 - 02 - 07

Og vil du være med til at sætte dit præg på it-løsninger til fremtidens samfund? 

I Sweco planlægger og designer vi fremtidens byer og samfund, og vi hjælper vores kunder med at udvikle digitale løsninger, så de kan optimere deres hverdag via adgang til information. Data, der bliver genereret i samfundet, bruger vi til at effektivisere planlægning, drift og vedligehold og forvaltning af vores fysiske omgivelser.  

Da vi oplever stor efterspørgsel efter vores kompetencer og løsninger, udvider vi nu vores stærke konsulentteam og søger derfor flere konsulenter til at betjene vores RenoWeb-kunder.

Vi søger en kollega til vores kontor i Kolding og en kollega til vores kontor i Ørestad i København.   

Et team specialiseret i it-løsninger til affaldsområdet

Du bliver en del af det team i afdelingen GIS & It, der arbejder med RenoWeb. Vi er et team bestående af konsulenter, udviklere og supportere, der har specialiseret sig i it-løsninger til affaldsområdet. Udvikling og support er placeret i Ørestaden, mens konsulenterne holder til i hhv. København og Kolding. RenoWeb systemet anvendes i dag i 62 kommuner og forsyninger, og er dermed det førende it-system til affaldsadministration på markedet i Danmark. 

I RenoWeb-teamet arbejder vi med kundernes data, og vores fornemmeste opgave er at sikre, at RenoWeb-systemet opfylder kundernes krav til funktionalitet og daglig drift. Du vil være ansvarlig for at implementere kundernes arbejdsgange og processer i RenoWeb og ikke mindst turde udfordre kunden på deres arbejdsgange, hvis der er behov for det. Du vil ligeledes bistå med faglig rådgivning ift. håndtering og administration af data i forbindelse med kundernes krav til affaldsordningerne rundt om i landet. 

Lidt om dig…

Du kan begå dig i et kreativt miljø, hvor vidensdeling og samarbejde er en forudsætning for udførelse af det daglige arbejde. Arbejdet i vores udviklings- og konsulentteam giver dig store muligheder for at udnytte dine styrker og samtidig også mulighed for, at du kan præge din egen faglige udvikling.

Du har en relevant uddannelse eller erfaring, der gør, at du kender affaldsbranchens komplekse hverdag. Du kommer enten fra en stilling, hvor du i dag arbejder med udvikling og implementering af it-løsninger, eller fra en affaldsfaglig stilling, hvor du igennem dit arbejde har tilegnet dig erfaring med brug af fagligt relevante it-systemer. Konkret erfaring med brug af RenoWeb er en fordel men ikke et krav.

Du sætter en ære i at have en god og konstruktiv kommunikation med dine kunder og kolleger - kommunikationen foregår typisk på dansk men også på engelsk. Du er struktureret i din tilgang til opgaverne, og du er god til at formulere dig på skrift og i tale. Du sætter en dyd i, at dit arbejde er gennembearbejdet, når du afleverer det.

Du er en holdspiller, som trives i at arbejde i et miljø med mange bolde i luften, hvor kunden forventer sit projekt færdigt til tiden i den rigtige kvalitet og til den aftalte pris.

Du får mulighed for at arbejde med nogle af branchens stærkeste produkter

Du bliver en del af afdelingen GIS & It, hvor du får ca. 85 engagerede og kompetente kolleger. Du skal være med til at sikre, at vores it-løsninger ikke kun lever op til vores kunders krav, men også konstant udvikles og bliver endnu bedre. Vi har højt til loftet i afdelingen, og du får gode muligheder for at præge dine egne opgaver.

Vi udvikler såvel større kundespecifikke løsninger som egne it-produkter i form af portalløsninger inden for teknik- og miljøområdet eks. RenoWeb, DriftWeb og Spatial Suite. Løsningerne anvendes ofte i samarbejdet mellem borgeren, den kommunale administration og entreprenører. Vores løsninger sikrer, at alle parter har de nødvendige oplysninger til rådighed for at træffe beslutninger og løse de aktuelle opgaver. De anvendes af en lang række af danske kommuner og dækker fagligt brede områder. Vores systemer retter sig mod mange forskellige brugerprofiler og derfor har vi stor fokus på brugerflade og arbejdsgange.

Desuden udvikler vi egen hardware i form at sensorer og registreringssystemer, der integreres i vores løsninger.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte teamleder Anders Krøjmand Humle på tlf. 2723 6994 eller e-mail anderskrojmand.humle@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 7. februar 2020.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)