Er du en erfaren el-ingeniør/el-installatør med lyst til fagprojektledelse?

Er du en erfaren el-ingeniør/el-installatør med lyst til fagprojektledelse?

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 07 - 15

Brænder du for at arbejde med komplekse opgaver og selvstændig projektering i installationstunge byggeprojekter og samtidig have en høj grad af fagligt ansvar? Har du en god baggrund inden for design af el-installationer og lyst til at videreudvikle dine kompetencer? Så kan du meget vel være en af de nye kolleger, vi mangler i vores team i el-afdelingen, der er en del af divisionen Planning & Design. 

Du bliver del af et dynamisk projektteam, der lægger stor vægt på førsteklasses samarbejde
Du har erfaring fra den rådgivende ingeniørbranche, hvor du er vant til at have en høj grad af fagligt ansvar og har solid erfaring med el-tekniske projekter. Du får muligheden for at bruge din fagviden på flere af vores store og spændende infrastrukturprojekter. Bl.a. udfører vi pt. projekter inden for både lufthavne, havne og jernbane. Derudover er vi en afdeling, hvor vi kender hinanden godt, har et godt kollegaskab og hjælper hinanden i løsningen af opgaverne. 

Vi oplever i stigende grad efterspørgsel på vores kompetencer til installationstunge projekter, og derfor vil rådgivning, projektering, fagprojektledelse, tilsyn samt kvalitetssikring vil være væsentlige opgaver i din dagligdag. Ligeledes tilknyttes du som ansvarlig fagprojektleder på små og store projekter, hvor du fungerer som faglig spydspids for projektteamet. 

Du får i høj grad mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og være med til at præge virksomhedens fremtid. Vi tror på, at medindflydelse, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Vi fokuserer på vidensdeling og samarbejde på tværs af kompetencer og faglighed i vores dagligdag. 

Til september flytter vi ind i vores nye, lækre hovedkontor i Ørestaden - meget centralt med metrostationen ”Bella Center” lige uden for døren. 

Du trives med at have det faglige ansvar

Du har +6 års erfaring som rådgivende ingeniør (ingeniør eller installatør), og du har en solid viden om projektering og beskrivelse af stærkstrømsinstallationer og -anlæg, og er fortrolig med koordinering af de tekniske installationer samt tværfagligt samarbejde i større teams.  

Du er udadvendt, systematisk og konsekvent. Du er selvkørende og tager ansvar og ejerskab for dine opgaver. Du er tilgængelig og imødekommende over for dine kunder og har fokus på dit netværk. Hos os bliver du en del af et tværfagligt miljø, hvor boldene er mange, og to dage ikke altid er ens, og sådan et miljø stortrives du i. Du har gode formuleringsevner både mundtlig og skriftlig på et professionelt niveau.  

Vi tilbyder løn og vilkår svarende til de stillede krav og dine kvalifikationer, herunder pensions- og sundhedsordning. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Peter Vandal Madsen på tlf.: 2723 6345. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 15. juli 2018. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)