Er du en dygtig og innovativ softwareudvikler?

Er du en dygtig og innovativ softwareudvikler?

Serviceområde
It
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 07 - 18

Og vil du være med til at sætte dit præg på it-løsninger til fremtidens Smart City? I Sweco planlægger og designer vi fremtidens byer og samfund, og vi hjælper vores kunder med at udvikle digitale løsninger, så de kan optimere deres hverdag via adgang til information. Data, der bliver genereret i samfundet, bruger vi til at effektivisere planlægning, drift og vedligehold og forvaltning af vores fysiske omgivelser.  

Da vi oplever stor efterspørgsel efter vores kompetencer og løsninger, udvider vi nu vores stærke udviklingsteams og søger derfor erfarne udviklere - både front-end og back-end udviklere.   

Du får mulighed for at arbejde med nogle af branchens stærkeste produkter

Du bliver en del af afdelingen ”GIS & It”, hvor du får ca. 80 engagerede og kompetente kolleger. Du skal være med til at sikre, at vores it-løsninger ikke kun lever op til vores kunders krav, men også konstant udvikles og bliver endnu bedre. Vi har højt til loftet i afdelingen, og du får gode muligheder for at præge dine egne opgaver. Vi arbejder agilt og anvender SCRUM. 

Vi udvikler såvel større kundespecifikke løsninger som egne it-produkter i form af portalløsninger inden for teknik- og miljøområdet (eks. RenoWeb, DriftWeb og Spatial Suite). Løsningerne anvendes ofte i samarbejdet mellem borgeren, den kommunale administration og entreprenører. Vores løsninger sikrer, at alle parter har de nødvendige oplysninger til rådighed for at træffe beslutninger og løse de aktuelle opgaver. De anvendes af en lang række af danske kommuner og dækker fagligt brede områder. Vores systemer retter sig mod mange forskellige brugerprofiler og derfor har vi stor fokus på brugerflade – herunder layout og ikke mindst brugernes interaktion med systemerne.

Desuden udvikler vi egen hardware i form at sensorer og registreringssystemer, der integreres i vores løsninger. 

Lidt om dig…

Vi arbejder i nogle forskellige udviklingsteams, der sammensættes fra projekt til projekt, så vi forventer, at du kan begå dig i et kreativt miljø, hvor vidensdeling og samarbejde er en forudsætning for udførelse af det daglige arbejde. Arbejdet i vores udviklingsteam giver dig store muligheder for at udnytte dine styrker, og samtidig også mulighed for at du kan præge din egen faglige udvikling.

Du har en relevant uddannelse som ingeniør, datalog eller lignende. Du skal sætte en ære i at have en god og konstruktiv kommunikation med dine kunder og kolleger - kommunikationen foregår typisk på dansk men også ofte på engelsk.

Du er applikationsudvikler med erfaring i udvikling af brugerflader, back-end systemer og webservices. Derfor har du erfaring med flere eller alle af disse teknologier:

 • C# 
 • CSS 
 • HTML5
 • jQuery 
 • ASP.NET Web API 2 
 • ASP.NET MVC 
 • AngularJS 
 • Angular2
 • VUE 
 • Openlayers 3 
 • Responsive design 
 • Entity framework 
 • SQL 
 • Linq 

Du er en holdspiller, der trives i at arbejde i et miljø, hvor kunden forventer sit projekt færdigt til tiden i den rigtige kvalitet og til den aftalte pris.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Arne Hurup Nielsen på tlf. 2723 6649 eller e-mail arnehurup.nielsen@sweco.dk eller Anders Krøjmand Humle på tlf. 2723 6994 eller e-mail anderskrojmand.humle@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 18. juli 2019.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)