Er du en ambitiøs og struktureret grafisk designer?

Er du en ambitiøs og struktureret grafisk designer?

Serviceområde
Marketing
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 02 - 13

Og vil du brænde for at skabe visuel kommunikation i Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, som del af et dedikeret og kreativt kommunikationsteam?

Æstetik og det visuelle udtryk er altafgørende i både vores eksterne og interne kommunikation. Din rolle i vores kommunikationsteam er at være med til at drive udviklingsprojekter og bistå forretningsområderne med grafiske, visuelle marketing- og kommunikationsopgaver i samarbejde med vores Brand Design Lead og resten af dine kolleger i teamet.

Du får en bred vifte af opgaver inden for grafisk design

Vi forestiller os, at du skal have lov til at arbejde med mange forskellige opgaver, hvor du kan bringe din kreativitet og erfaring godt i spil. Nogle af de opgaver kunne være:

 • Grafisk udvikling og eksekvering af designs ifm. brandingprojekter, branding af forretningsområder, employer branding, nyhedsmail/ kundemagasin, publikationer, udstillinger og messer.
 • Udarbejdelse af grafiske templates til fx præsentationsmapper, profilmaterialer, annoncer, bannere og PowerPoint.
 • Grafisk opsætning af marketingsmaterialer inden for definerede brand-retningslinjer til fx foldere, salgspræsentationer, annoncer, bannere, magasiner, håndbøger, merchandise o.lign.
 • Kreativ idéudvikling og udarbejdelse af visuel content (billeder, film, infografikker) til vores SoMe-kanaler.
 • Håndtere imagebank og booke fotografer mm.
 • Vi forventer, at du kan koordinere egne opgaver i tæt dialog med dine kolleger.

Du bliver en vigtig del af hverdagen i et dedikeret team. Tempoet og ambitionsniveauet er højt i vores afdeling for Kommunikation, Marketing og Design – samtidig med at vi har det sjovt.

Lidt mere om dig og det du allerede kan

Du har en uddannelse i visuel kommunikation. Derudover har du 2-3 års erhvervserfaring fra lignende job - fx fra bureau. Du er vant til at arbejde med brandidentiteter på tværs af platforme, og du forstår værdien af design som strategisk værktøj for dine opgaver og projekter. Du er superbruger i Adobes InDesign, photoshop, illustrator og Microsofts Word og PowerPoint, og det er et ekstra plus, hvis du er skarp med et kamera.

Du er detaljeorienteret. Har et enestående grafisk øje, og interesse for byudvikling, design og arkitektur.

Du arbejder struktureret, håndterer flere projekter på én gang, og du eksekverer hurtigt og fejlfrit.

Du er god til at skabe relationer, er udadvendt og samarbejdsorienteret og tager selv initiativ til at opsøge information. Du er en engageret holdspiller, der byder aktivt ind med ideer i teamet, og du hjælper altid gerne dine kolleger.

Kontaktinformation

Brug linket for at sende din ansøgning, CV samt portfolio/arbejdseksempler og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 13. februar 2020. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Brand Design Lead Carina Juul på carina.juul@sweco.dk eller telefon +45 7024 2180. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)