Er du en af de nye FME-konsulenter, vi mangler?

Er du en af de nye FME-konsulenter, vi mangler?

Serviceområde
It
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 10 - 15

I GIS & IT, der er en del af Asset Management & IT, er vi omkring 80 kolleger, og vi vil gerne være flere. Vi har brug for dig, der har erfaring med FME, og som har lyst til at arbejde på spændende FME-projekter for vores kunder. Som FME-konsulent skal du derfor have lyst til at møde og arbejde med kunder af alle slags i hele landet.

Du kommer til at arbejde med succesfulde produkter

Ud over FME, som du kender, får du mulighed for at arbejde med markedets stærkeste WebGIS-platform, Spatial Suite. Spatial Suite vokser, både herhjemme og i udlandet i alle dele af markedet, men vi oplever også stor tilgang af opgaver og integrationer til andre af vores it-systemer.

Hvis du har lyst til at blive konsulent hos os, så er dit arbejdssted i vores nye dejlige hus i Ørestaden, der ligger bekvemt ved en metrostation.

Som FME-konsulent...

… får du opgaver og ansvar fra første dag, du starter. Det er derfor vigtigt for os, at du har erfaring med både GIS og FME, da vi løser komplekse FME-opgaver for vores kunder, og har et tæt samarbejde med vores svenske kolleger omkring fælles FME-projekter, -support og -uddannelse.

Det er ikke et krav, at du kender til Spatial Suite, kendskab til andre GIS-platforme er også relevant. Det afgørende er, at du har lyst til at dykke ned i både kundernes verden og FME. Hvis du derudover også kan spejle dig i det følgende, så er du på rette spor:

 • Du har mod på at tage en eller flere FME-certificeringer
 • Databaser, webservices, XML og operativsystemer er ikke fremmedord for dig
 • Kan både lytte, analysere og lave den rigtige løsning
 • Blik for nye muligheder, både tekniske og kommercielle
 • Ikke bange for at spørge om hjælp og heller ikke bleg for at hjælpe andre

Det vigtigste for os er, at du har du lyst til at blive en del af og bidrage til det samlede GIS & IT-hold. Det er et stærkt og godt hold på ca. 80 personer, der tager sig godt af hinanden - og også af dig. Vi har en ligefrem, åben dialog og højt til loftet, men vi er også meget seriøse omkring det, vi laver, så vi er holdspillere, der også kan selv.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingsleder Arne Hurup Nielsen på 4348 6649, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send os din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 15. oktober 2019.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)