Er du den fødte BIM-koordinator med interesse for VVS- og/eller el-installationer?

Er du den fødte BIM-koordinator med interesse for VVS- og/eller el-installationer?

Serviceområde
It
Region
Aarhus
Ansøgningsfrist
2020 - 03 - 06

I vores installationsafdeling i Aarhus er vi et stærkt hold inden for el- og VVS-installationer, og vi har brug for endnu en dygtig BIM-kollega til at modellere tekniske løsninger - særligt i Revit.

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for bl.a. projektering af hospitalsbyggerier, erhvervsbyggerier, boligbyggerier, skoler og meget mere. I løsningen af disse opgaver spiller vores arbejde med BIM en stor rolle, og vi engagerer os derfor meget i udviklingen af modelværktøjer og implementering af nye programmer og metoder i vores BIM-modeller.

Tæt samarbejde og høj grad af faglighed

I Sweco har vi generelt set et stort fokus på at være blandt de stærkeste inden for BIM, så du får muligheden for at blive en del af en virksomhed, der prioriterer området meget højt. Ligeledes prioriterer vi samarbejde og koordinering med vores andre faglige afdelinger lige så højt, hvor du skal være med til at sikre det fortsat tætte samarbejde. Internt i teamet lægger vi derudover stor vægt på godt kollegaskab, faglighed og samarbejde, og du får nogle dygtige kolleger med en bred faglighed.

Du vil få rig mulighed for at udvikle kompetencer inden for 3D-modellering og BIM, primært med Revit MEP som platform, samt indflydelse på projektering og mulighed for deltagelse i opfølgningen under udførelsen.

Dine opgaver er typisk:

 • Udarbejdelse af 3D-modeller til vores projekter primært i Revit MEP og i nogen udstrækning AutoCad
 • Deltagelse i tværfaglige projektteams der løser komplekse projekteringsopgaver
 • At arbejde med den nyeste teknologi og være en del af udviklingen inden for BIM
 • Være med til at optimere og sikre høj kvalitet i vores opgaver

Du har den tekniske interesse og lyst til at vokse med opgaverne
Du har interesse i modellering af VVS- og/eller el-installationer og erfaring med Revit. Vi forestiller os desuden, at du:

 • Har lyst til at opnå kendskab til branchens nyeste værktøjer inden for BIM
 • Er nysgerrig i forhold til at opnå høj faglig indsigt og forståelse på installationsområdet
 • Har godt humør og lyst til at udvikle og optimere vores opgaver
 • Er dygtig til at samarbejde og koordinere med mange forskellige kolleger

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Du kan kontakte teamleder Anders Vestergaard på 9137 7397, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 6. marts 2020.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)