Er du den fagligt stærke BIM-designer med flair for konstruktioner?

Er du den fagligt stærke BIM-designer med flair for konstruktioner?

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
Odense
Ansøgningsfrist
2018 - 07 - 06

Har du en stærk faglig baggrund inden for BIM-projektering af konstruktioner, og lyder en karrieremulighed hos Europas største rådgivende ingeniørvirksomhed som en spændende udfordring? Så er det måske lige dig, vi mangler i teamet i Odense.

Du brænder for BIM

Det er i vores afdeling for byggeri (Planning & Design) i Odense, at vi nu har brug for en dygtig og engageret kollega til vores mange spændende byggeprojekter. Vi forestiller os, at du er en alsidig bygningskonstruktør, der har stor lyst til at arbejde med konstruktioner samt BIM/IKT.

I Sweco arbejder vi med opgaver inden for bolig, erhverv, sundhed og industri hos både private og offentlige kunder, hvor vi berører alle byggeriets discipliner. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde på tværs af afdelingen, fagområder og fællesskab med vores øvrige Sweco-kontorer.

Som BIM-designer i Sweco åbnes døren for mange muligheder. Du får adgang til viden og sparring på højeste niveau og fremtidssikrer dig en udvikling og karrierevej, hvor kun du bestemmer, hvor langt du vil nå.

Du vil som BIM-designer deltage i et dynamisk team af kolleger med rig mulighed for at udvikle dine egne kompetencer inden for 3D-projektering og BIM/IKT. Du får stor indflydelse på projekteringen og deltager aktivt i alle projektets faser.

Dine arbejdsopgaver vil typisk være:

 • Aktiv deltagelse i tværfaglige projektteams, der løser komplekse projekteringsopgaver

 • Udarbejdelse af 3D KON-modeller til vores projekter, primært i Revit

 • Udarbejdelse af projektmateriale, fx tegninger og model leverancer

 • Være med til at optimere og sikre høj kvalitet i vores opgaver

 • Fagmodelansvarlig i forbindelse med modelkoordinering

 • At arbejde med den nyeste teknologi

 • Være en del af udviklingen inden for BIM, hvor vidensdeling på tværs af afdelinger prioriteres

God forståelse for det teoretiske i forhold til det pragmatiske

Du er uddannet bygningskonstruktør (gerne suppleret med en håndværksmæssig baggrund) med interesse inden for BIM/IKT, samt måske endda yderligere MEP-kompetencer. Du har faglig indsigt i og forståelse for konstruktionsområdet og har kendskab til branchens nyeste værktøjer inden for BIM (heriblandt Revit). Vi forestiller os desuden, at du:

 • Brænder for projektering ved brug af 3D-modeller og BIM-arbejdsprocesser

 • Har forståelsen for det teoretiske, sat i forhold til det pragmatiske

 • Har flair for samarbejde og koordinerer med kollegerne samt videndeler på landsplan 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Per Svop på tlf.: 5372 1102. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 6. juli 2018.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)