El-ingeniører med erfaring inden for byggebranchen og gerne også inden for bane-el

El-ingeniører med erfaring inden for byggebranchen og gerne også inden for bane-el

Serviceområde
Konsulent/rådgivning
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 05 - 27

I el-afdelingen i Sweco arbejder vi meget bredt inden for byggeri og infrastruktur. Vi beskæftiger os med alle typer af el-opgaver inden for rådgivning, projektering, renovering, fagprojektledelse, teknisk byggeledelse, tilsyn og kvalitetssikring. Vi har allerede en lang række gode og spændende projekter, og der er udsyn til flere nye og udfordrende projekter, og derfor søger vi nu flere dygtige kolleger til teamet – en med minimum 3-5 års erfaring og en med + 10 års erfaring.

Du bliver del af et dynamisk projektteam, der lægger stor vægt på førsteklasses samarbejde

I øjeblikket arbejder vi bl.a. med boligbyggerier og skoler herunder renovering, projekter inden for både lufthavne, havne, sundhed, laboratorier og jernbane. Derudover er vi en afdeling, hvor vi kender hinanden godt, har et godt kollegaskab og hjælper hinanden i løsningen af opgaverne. 

I din rolle som el-ingeniør er dit hovedfokus rådgivning, projektering, fagprojektledelse, tilsyn samt kvalitetssikring af elinstallationer inden for bygningsinstallationer, men også indenfor jernbaneinstallationer. Du vil få muligheder for at arbejde med mange forskellige el-projekter, hos både private og offentlige kunder.

Du har allerede i dag din grundviden på plads og erfaring fra den rådgivende ingeniørbranche.

Helt konkret forestiller vi os, at…:

 • …du er stærkstrømsingeniør eller el-installatør og gerne med supplerende baggrund som elektriker
 • …du har erfaring med ABA, CTS og lys-/ bygningsinstallationer
 • …du har solide faglige kompetencer og up-to-date viden inden for el-installationer samt projektering efter DS/HD 60364
 • …du har kendskab til programmer som ABBdoc, DIALux, SIMARIS, PCSCHEMATIC, PowerFactory
 • …du har kendskab til eller ønsker at arbejde med digitale værktøjer herunder 3D-projektering i Revit

Du er en holdspiller, der kommer på arbejde med godt humør, og er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du kan arbejde selvstændigt med projekterne - herunder kunne analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger. Du er løsningsorienteret og har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger. Når opgaverne er mange og udfordrende mister du ikke overblikket.

Du får i høj grad mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og være med til at præge virksomhedens fremtid. Vi tror på, at medindflydelse, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Vi fokuserer på vidensdeling og samarbejde på tværs af kompetencer og faglighed i vores dagligdag. Afhængig af dine kompetencer kan du også få en høj grad af fagledelsesansvar.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte teamleder Peter Vandal Madsen på tlf.: 27236345. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 27. maj 2020. Vi holder løbende samtaler.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 17,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 20.6 billion (EUR 1.9 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)