Dygtig senior CAD-/teknisk designer med erfaring i VVS-, el- og ventilationstegninger 3D og 2D

Dygtig senior CAD-/teknisk designer med erfaring i VVS-, el- og ventilationstegninger 3D og 2D

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 08 - 18

I stillingen som senior CAD-/teknisk designer bliver du en del af Danmarks største afdeling for rådgivning om drift af bygninger og installationer. Vi har markedsledende specialistkompetencer inden for commissioning, køling, CTS, ventilation, indregulering og energioptimering, og vi rådgiver større ejendomsbesiddere og store private virksomheder om, hvordan de bedst udvikler, drifter og vedligeholder deres bygninger. Derfor søger vi nu en rigtig dygtig teknisk designer med erfaring i AutoCad og Revit, så vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udvikler dig både personligt og fagligt? Så er det muligvis dig, vi søger.

Du bliver en del af en markedsledende afdeling

I bestræbelserne på at levere markedets bedste rådgivning og løsninger for vores kunder, får du en unik mulighed for at få en central rolle blandt en lang række driftstekniske in-house ekspertiser både i afdelingen og på tværs af den danske organisation og landegrænser. I vores daglige arbejde lægger vi stor vægt på godt kollegaskab, faglighed og samarbejde, og du får nogle dygtige kolleger med en bred faglighed.

Ligeledes prioriterer vi samarbejde og koordinering med vores andre faglige afdelinger på tværs af organisationen meget højt, hvor du skal være med til at sikre det fortsat tætte samarbejde. Derfor er det en fordel, hvis du har kendskab til at modellere VVS, ventilation og el i alt fra nybyg til renoveringsopgaver i henholdsvis Revit MEP 3D og Autocad 2D.

Du vil få rig mulighed for at udvikle kompetencer inden for 3D-modellering og BIM primært med Revit MEP som platform samt indflydelse på projektering og mulighed for deltagelse i opfølgningen under udførelsen.

Dine opgaver er typisk… 

 • Udarbejdelse af 3D-modeller til vores projekter (primært i Revit MEP)
 • Udarbejdelse og opdatering af eksisterende projekter i Autocad 2D
 • Deltagelse i tværfaglige projektteams der løser komplekse projekteringsopgaver
 • At arbejde med den nyeste teknologi og være en del af udviklingen inden for BIM
 • Være med til at optimere og sikre høj kvalitet i vores opgaver

Du har den tekniske interesse og lyst til at vokse med opgaverne

Du er uddannet teknisk designer og har erfaring med at tegne VVS-, ventilations- og el-installationer.

Derudover er du nysgerrig i forhold til at opnå høj faglig indsigt og forståelse på installationsområdet, har et godt humør og lyst til at udvikle og optimere vores opgaver, og er dygtig til at samarbejde og koordinere med mange forskellige kolleger.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Du kan kontakte teamleder Theis Tristan Nielsen på tlf. 9137 7308, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende os din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 18. august 2019.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)