Dygtig og skarp researcher til HR

Dygtig og skarp researcher til HR

Serviceområde
HR
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 08 - 20

Vi vokser og har store ambitioner om vækst for fremtiden. Derfor udvider vi nu vores HR-team med en researcher, der i tæt samarbejde med vores to rekrutteringspartnere skal være med til at sikre, at vi kan finde og tiltrække Danmarks bedste ingeniører og arkitekter i markedet. Så vil du være med til at arbejde for, at Sweco er godt rustet til fremtiden, så er det måske lige dig, vi mangler.

Bred vifte af searchopgaver
Den rådgivende ingeniørbranche er spændende, udfordrende og performanceorienteret og derfor er vi hele tiden på udkig efter de dygtigste kandidater i markedet. Som researcher kommer du til at levere direkte ind i vores vækststrategi i tæt samarbejde med vores to rekrutteringspartnere og lederne ude i organisationen. Dine searchopgaver kan både være brede og smalle, og du skal trives med begge dele. Du vil få opgaver, hvor du får mulighed for at fordybe dig og afdække et kandidatmarked fuldt ud samt udfører søgninger, hvor vi leder efter nogle helt specifikke kandidater. Nøgleordet i dit arbejde er ihærdighed og hurtig leverance.

På de sager du tilknyttes, bliver du ansvarlig for search efter kvalificerede kandidater, første kontakt til kandidaterne/telefoninterview og booking af kandidater til samtaler med den ansvarlige leder. Du sparer løbende med både rekrutteringspartneren og lederen om de profiler du finder og de tendenser du ser i markedet.

Stillingen er tidsbegrænset til 12 måneder og med start hurtigst muligt.

Du har værktøjerne i orden

Det er vigtigt, at du allerede har erfaring som researcher fra enten search & selection-branchen eller en intern HR-afdeling. Du er ligeledes vant til at arbejde med at finde kandidater til højtspecialiserede ingeniørstillinger – det er et ekstra plus, hvis du også har erfaring med at arbejde med arkitektstillinger men ikke et krav.

Du er vant til at overskue flere simultane searchopgaver af forskellige sværhedsgrader samt hoppe på en ny opgave med kort varsel. Ligeledes nyder du arbejde tæt sammen som del af et team og grave dig godt ned i et udfordrende kandidatmarked. Du forstår vigtigheden af at holde god kontakt til de kandidater, du møder på din vej og er god til at se muligheder, når du har et godt CV i hånden. Som dygtig researcher ved du, at det at tænke kreativt giver succesen, så selvom du er hjemmevant i brugen af LinkedIn, så er du ikke begrænset til dette.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt rekrutteringspartner Dennis Jensen på telefon 5042 2013 eller mail dennis.jensen@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Benyt linket ”søg stillingen” for at sende os din ansøgning og dit CV samt øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 20. august 2019.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)