Dygtig arbejdsmiljøkoordinator med erfaring fra bygge- og anlægsbranchen

Dygtig arbejdsmiljøkoordinator med erfaring fra bygge- og anlægsbranchen

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 02 - 11

Vi har travlt som aldrig før med spændende projekter og helt nye opgaver, og styrker derfor nu vores team for arbejdsmiljørådgivning. Så kan du sige ja til følgende tre ting: Du har minimum 5 års erfaring fra bygge- og anlægsbranchen som arbejdsmiljøkoordinator/-rådgiver, projektleder eller byggeleder, du har lyst til at arbejde fokuseret med arbejdsmiljøkoordinering gennem alle byggeriets faser, og du vil gerne være med til aktivt at påvirke det strategiske arbejde på området på tværs af hele vores organisation? Så kan du være den vi mangler i teamet. 

Du bliver del af en fagligt stærk gruppe
Du bliver en del af en arbejdsmiljøgruppe, der brænder for at arbejde med arbejdsmiljø, og hvor vi er koordinatorer på mange spændende projekter. Vi har som sagt travlt med nye opgaver og oplever en stigende efterspørgsel efter arbejdsmiljøkoordinering under projektering og udførelse. Samtidig er vi godt i gang med at fastlægge vores arbejde med arbejdsmiljørådgivning på et strategisk niveau, hvilket du også vil blive inddraget i. 

Som arbejdsmiljøkoordinator får du: 

 • Mulighed for at indgå i en stærk faglig gruppe, der alene arbejder med arbejdsmiljø
 • Spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig som arbejdsmiljørådgiver
 • Mulighed for at tage ansvar og præge teamets faglige udvikling
 • Samarbejde med engagerede og dygtige kolleger i en stor virksomhed med højt til loftet
 • En uformel arbejdsform i tæt samarbejde med engagerede kolleger 

Du bliver en del af et team i udvikling, hvor vi gør os umage for at skabe den bedste ramme for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er gode muligheder for at skabe din egen arbejdsdag. En afdeling der rummer stor erfaring og kompetence, og hvor der lægges vægt på fleksibel og selvstændig opgaveløsning med stor indflydelse og ansvar. Vores kultur er uformel, og vi prioriterer vores tætte kollegaskab højt. 

Dit ansættelsessted bliver vores hovedkontor i Glostrup frem til senere på året, hvor vi flytter ind i vores nybyggede domicil i Ørestad. 

Om dig…
Vi forestiller os, at du er uddannet arbejdsmiljøkoordinator og kommer med praktisk erfaring fra bygge- og anlægsbranchen, og har et godt kendskab til byggeriets roller og processer. Derudover så: 

 • Brænder du for at koordinere sikkerhedsarbejdet på byggepladsen
 • Har du erfaring med at gennemføre møder og processer med flere aktører
 • Har du kendskab til arbejdsmiljølovgivningen i bygge- og anlægsbranchen og praktisk erfaring med anvendelse af reglerne 

Du har en naturlig interesse i samarbejde og kommunikation mellem mennesker. Du markerer dig fagligt, men samtidig er du også lydhør over for andres input. Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver, så sidst men ikke mindst er det derfor også vigtigt, at du selv kan planlægge og sikre fremdriften i dine opgaver. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt gruppeleder Ronny Lind på telefon +45 91377459, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Benyt linket ”søg stillingen” for at sende os din ansøgning og dit CV samt øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 11. februar 2018.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)