Direktionsassistent på strategisk niveau til CEO & CFO

Direktionsassistent på strategisk niveau til CEO & CFO

Serviceområde
Strategi & planlægning
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 02 - 28

Vil du arbejde på strategisk niveau og få indblik i alle aspekter i at drive en større virksomhed? Så er det måske dig, der skal være Direktionsassistent for vores CEO & CFO og tovholder for en række opgaver, der har højt strategisk fokus. 

Du skal bidrage til nogle af vores vigtigste strategiske indsatsområder

Du bliver en del af afdelingen Management, hvor du i tæt sparring med CEO, CFO og den øvrige ledelse kommer til at bidrage til interne og eksterne strategiske indsatsområder og projekter i samarbejde med øvrige funktioner i virksomheden. Eksempler på arbejdsområder er: Udvikling og implementering af strategi, M&A og integrationsprojekter, ad hoc analyser, IT & digitalisering, intern forretningsudvikling, projektledelse af tværgående projekter og diverse beslutningsoplæg.   

Du får en vigtig rolle i forbindelse med flere udviklingsprojekter, der går på tværs af funktionerne i virksomheden. Her vil det især være din opgave at tilvejebringe valide beslutningsgrundlag baseret på fakta, analyse og ikke mindst dit indblik i virksomhedens overordnede mål. Din rolle vil variere fra projekt til projekt lige fra projektmedlem, koordinator og projektleder.

Du hjælper med at holde overblik i en hverdag med mange bolde i luften i en større virksomhed på en spændende udviklingsrejse. Du kommer til at arbejde med meget varierende opgaver på strategisk, taktisk og operationelt niveau, og du kommer til at opleve den dynamik, der hersker i en flad struktur med mange opgaver og ambitioner. Dine opgaver vil bestå af en blanding af faste ansvarsområder og ad hoc opgaver/projekter. 

Dit ansættelsessted vil være vores kontor i Glostrup frem til senere i 2018, hvor vi flytter i vores nybyggede hovedkontor i Ørestad.     

Om dig…

Du er formentligt uddannet Cand.merc. Cand.oecon. Cand.polit. Cand.polyt. eller tilsvarende med 3-7 års relevant erfaring. Du har muligvis erfaring fra en tilsvarende stilling eller fra en større anerkendt management consulting virksomhed som konsulent. Du har god kommerciel og strategisk forretningsforståelse, og det er en fordel, hvis du har erfaring inden for strategi- og forretningsudvikling inkl. M&A, IT-ledelse og -projektledelse, performance management og pocesoptimering. 

Du har gode Excel- og Powerpoint kompetencer. Koncernsproget er engelsk, hvorfor der er krav om, at du behersker engelsk i både skrift og tale. 

Du vil i hverdagen være i kontakt med mange mennesker både internt og eksternt. Derfor er det vigtigt, at du trives med dette, og at du er imødekommende og engageret i dit samarbejde med andre og er præcis i din kommunikation. Du befinder dig godt i en rolle, hvor du har stor indflydelse, men uden formelt funktionsansvar. Det er nemlig afgørende for din succes, at du mestrer balancen mellem at holde fast i virksomhedens overordnede mål og forståelsen for de enkelte afdelingers individuelle mål og situationer. 

Hos Sweco føler ingen sig hævet over nogen opgave - den som har evnen har opgaven. Det er derfor vigtigt, at du forstår værdien af alle opgaver, og at du selv uden betænkning tager fat, hvor du kan bidrage.

Du har fokus på resultater, og sker der noget uventet i dine projekter, skaber du dig hurtigt et overblik og handler. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

I Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. I Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt CEO Dariush Rezai +45 52147575 eller CFO Steen Steensen +45 41901901, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 28. februar 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)