Årstiderne Arkitekter søger en kreativ og dedikeret praktikant til vores kommunikations- og designafdeling

Årstiderne Arkitekter søger en kreativ og dedikeret praktikant til vores kommunikations- og designafdeling

Serviceområde
Design
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 09 - 01

Grafiske produktioner, indhold til sociale medier, samt foto- og filmproduktion 

Som kreativ praktikant får du et unikt indblik i kommunikationsafdelingens arbejde, hvor du både får egne ansvarsområder samt opgaver, hvor du assisterer på spændende projekter for Sweco og Årstiderne Arkitekters brand, samt vores 10 forskellige faglige felter.

Du har en visuel designer og konceptudvikler i maven – og du er æstetiker til fingerspidserne! Du kommer primært til at assistere i arbejdet med Sweco og Årstiderne Arkitekters brand identitet, og hjælpe med at fortolke og implementere indhold på en lang række platforme og medier – særligt på de sociale medier, hvor du kommer til at konceptudvikle og formidle vores mange historier og projekter med fokus på æstetik, kreativitet og storytelling. Du brænder for at opsøge og formidle den gode historie visuelt, og du er dygtig til at eksekvere på dine ideer.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor æstetik og kvalitet er afgørende og en kommunikationsafdeling, hvor tempoet og ambitionsniveauet er højt – samtidig med at vi har det sjovt. Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af hverdagen i et dedikeret team, hvor du ikke kun ser med, men får lov at prøve kræfter med forskellige typer opgaver. Vi giver dig mulighed for at udfordre og udvikle dig selv og din faglighed på spændende projekter, og du vil løbende få fast sparring fra din vejleder på både det kreative og kommunikative.

Om dig:

 • Du har flair for grafiske opgaver, layout af annoncer og flyers, billedredigering osv.
 • Du har lyst til at udvikle og eksekvere på kreativt content til vores sociale og digitale medier
 • Du kan tage initiativ og er opsøgende og udadvendt
 • Du arbejder også gerne kreativt med foto og levende billeder
 • Du har et kreativt mindset og er ikke bange for at dele idéer med dine kolleger

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse på DMJX, KADK, Skolen for Visuel Kommunikation, AAU, RUC eller lignende. Praktikforløbet løber minimum over et semester, og vi yder gerne et tilskud til din SU. Den normale arbejdstid er 37 timer om ugen. Du får din daglige gang på vores kontor i København S.

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte brand designer Carina Juul på cjr@aarstiderne.dk eller telefon +45 7024 2180. Send os eksempler på dit arbejde allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig! Der er ansøgningsfrist søndag d. 1. september.

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Silkeborg, Aarhus, Herning, Gøteborg i Sverige og Nesbyen i Norge. Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)