Danmarks stærkeste vejfaglige projektledere søges til Aalborg, Århus, Odense og Glostrup

Danmarks stærkeste vejfaglige projektledere søges til Aalborg, Århus, Odense og Glostrup

Serviceområde
Ingeniører
Region
Aalborg, Aarhus, Odense og København
Ansøgningsfrist
2017 - 08 - 31
Brænder du for at arbejde med nogle af vej- og anlægsbranchens mest spændende og udfordrende projekter sammen med et unikt team af dygtige, kvalitetsbevidste, topmotiverede og højt fagligt udviklingsorienterede kolleger? Så er det lige dig, vi leder efter til at planlægge og designe fremtidens byer og samfund. 
 
Nogle af branchens mest højaktuelle infrastrukturprojekter 
Som projektleder i Roads kommer du til at arbejde med nogle af de mest højaktuelle infrastrukturprojekter i branchen, med fokus på nærvær lokalt og tværfagligt samarbejde regionalt, på landsplan og internationalt. Eksempelvis arbejder vi med totalentreprisen Fjordforbindelsen og små anlæg landsdækkende, bynært i Thomas B. Triges Gade i Odense, på havnefronten Bernhard Jensens Boulevard i Aarhus, Haderslev supercykelsti samt på flere centrale lokaliteter i København med kollektiv transport, cykelfremkommelighed, krydsombygninger og meget mere.  
 
Du får et spændende job i et inspirerende og tværfagligt miljø med gode, karrieremæssige muligheder for faglig og personlig udvikling og med ansvar for dine egne projekter og kundekontakter. Ud over at du kommer til at arbejde med nogle af vej- og anlægsbranchens mest spændende og udfordrende projekter, så får du et unikt team af dygtige, kvalitetsbevidste, topmotiverede og højt fagligt udviklingsorienterede kolleger omkring dig. Vores arbejdsmiljø er uformelt og afstanden fra den enkelte medarbejder til ledelsen er kort, og vi sætter stor pris på den enkeltes initiativ. Du får også adgang til en it-platform, der giver dig adgang til sparring og viden overalt i Sweco-koncernen – også på tværs af landegrænser.  
 
Du er en erfaren projektleder, der skaber tætte relationer til dine kunder 
Du er fagligt velfunderet vejingeniør med min. 10 års projektledererfaring inden for rådgiverbranchen med byrums- og cykelprojekter, mobilitetsknudepunkter eller større multidisciplinære vej- og anlægsprojekter, gerne i totalentrepriser. Har du selv tidligere i din karriere forestået vej- og anlægsprojektering, vil det være en fordel. 
 
Du har et bredt kundenetværk og er god til at skabe tætte relationer til kunderne – du er den bedste til at ’sælge varen’ og rådgive dine kunder til fælles succes for alle projektets samarbejdspartnere. Derudover er du god til at planlægge, motivere og styre dit projektteam i mål fra tilbudsfase til udførelsesfase. Du er med andre ord: 
 
 • Resultatorienteret og handlingsorienteret med struktureret fokus på leverance af top performance kontraktgennemførelse af dine projekter 
 • Udadvendt, ansvarsbevidst, samarbejdssøgende og kommunikativ i din dialog internt og eksternt 
 • Omstillingsparat og positiv overfor nye udfordringer både personligt og projektrelateret 
 • I stand til at bevare overblikket og jonglere alle bolde, når det går stærkt, for at sikre koordinering af grænseflader og overholdelse af kvalitet, økonomi og tidsplanens milepæle 
 • En selvstarter, der med sit personlige engagement og drive, ser muligheder og kan være med til at udvikle innovative og kreative løsninger 
 
Vi tilbyder løn og vilkår svarende til de stillede krav og dine kvalifikationer, herunder pensions- og sundhedsordning.  
 
Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise 
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning. 

Kontaktinformation

Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte: Afdelingschef Ulla Konnerup på telefon 91 37 72 10 for ansøgninger til Århus, Odense og Aalborg samt Afdelingschef Christian Winkel-Petersen på telefon 91 37 71 89 for ansøgninger til Glostrup (og fra medio 2018 vores nye domicil i Ørestaden). Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 31. august 2017.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)