CSM fagansvarlig til jernbaneafdeling

CSM fagansvarlig til jernbaneafdeling

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 08 - 23

Vil du med om bord på et team i vækst, hvor vi sammen arbejder for at designe fremtidens infrastruktur? Vores baneafdeling søger måske dig, hvis du kan se dig selv i rolle med fremtrædende ansvar, samarbejde og en stærk vidensvirksomhed omkring dig.

Sweco er involveret i mange spændende baneprojekter i Danmark og sikkerhedsgodkendelser på disse spiller derfor helt naturligt en vigtig rolle. Hele udviklingen på risiko- og sikkerhedsområdet og nationale og europæiske (EU) krav gør, at vi nu søger endnu en dygtig kollega til teamet, så vi også fremadrettet har de fagligt bedste kompetencer på området inden for Common Safety Method (CSM).

Ansvar, samarbejde og udvikling

Som CSM-fagansvarlig i jernbaneafdelingen kommer du sammen med teamet til at arbejde med nogle af de mest højaktuelle infrastrukturprojekter i branchen, hvor vi allerede nu sætter fingeraftryk på fremtidens udvikling.

Du skal have lyst til at…:

 • Have fagansvar inden for CSM-området
 • Være overordnet ansvarlig for udvikling og kvalitetssikring af CSM i Sweco
 • Deltage i planlægning og gennemførsel af sikkerhedsgodkendelsesprocesser og risikoanalyser
 • Arbejde på at Sweco er garant for best practice og anerkendt ekspertise inden for CSM

Jernbaneafdelingen er en afdeling, hvor du kan gøre det meste, hvis du har lyst til mere. Med andre ord, får du et spændende job i et inspirerende og tværfagligt miljø med gode, karrieremæssige muligheder for faglig og personlig udvikling - med ansvar for dine egne projekter og kundekontakter.

Du er stærk inden for fagområdet

Vi forventer, at du har omfattende erfaring med risikostyring efter CSM-RA forordningen og brugen af denne, enten som rådgiver eller fra anlægsområdet i banebranchen. Derudover er du vant til at arbejde med sikkerhedsmyndigheder og projektprocesser – enten som fagspecialist eller projektleder. Vi forestiller os desuden, at du er god til at se udviklingspotentiale, dyrke samarbejde og formidle risikostyringsopgaven, så alle parter er indforståede med deres andel.

Så kan du genkende dig selv i ovenstående, så er du muligvis den rigtige kandidat, vi søger til denne spændende stilling.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Morten Leger Larsen på telefon 2723 6608 eller teamleder Thomas Sørensen på telefon 5372 1198 eller mail: thomas.sorensen@sweco.dk. Brug linket "Søg stillingen" for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 23. august 2019.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq. Stockholm

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)