Commissioning-rådgiver til markedsledende afdeling

Commissioning-rådgiver til markedsledende afdeling

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 09 - 02

I stillingen som commissioning-rådgiver bliver du en del af Danmarks største afdeling for rådgivning om drift af bygninger og installationer. Vi har markedsledende specialistkompetencer inden for commissioning, køling, CTS, ventilation, indregulering og energioptimering. Vi rådgiver større ejendomsbesiddere og store private virksomheder om, hvordan de bedst udvikler, drifter og vedligeholder deres bygninger.

Du bliver en del af en markedsledende afdeling

I Sweco ligger vi vægt på, at vores commissioningrådgivning bunder i solid driftsekspertise. Du får en vigtig rolle i den fortsatte udvikling af vores markedsledende kompetencer inden for commissioning og kommer til at fungere som projekt- og procesleder på commissioningprojekter. Du vil som leder af commissioningprocessen trække på en lang række driftstekniske in-house ekspertiser inden for bl.a. installationer, styring, konstruktioner, indeklima, digital bygningsdrift mm.

I det daglige har du typisk ansvar for:

 • Ledelse af commissioning projekter (rådgivning af kunden, design af commissioningprocessen, definering af commissioningkrav, organisering og gennemførelse af granskninger, opfølgning på commissioning log, organisering af tilblivelse af testparadigmer og gennemførelse af test etc.)
 • Projektledelse af dig selv, projektet, kolleger, mindre projektteams og ydelser
 • Facilitering af samarbejdsprocesser
 • Aktivt deltage i den interne faglige udvikling på tværs af regionale kontorer – som sparringspart for kolleger, ved commissioningfaglige kvartalsmøder, i (videre) udvikling af værktøjer, metoder etc.
 • Aktivt deltage i markedsudviklingen – gennem f.eks. kundenetværksmøder om commissioning, ved konferencer, i eksterne udviklingsprojekter etc.

Hvis du har erfaringen til det, så bliver der også rig mulighed for at bidrage med teknisk commissioningrådgivning ifbm. krav, granskninger og test på eksempelvis indeklima eller det installationstekniske område.

På tværs af afdelingen finder du et stærkt fagligt miljø, hvor alle grene af bygningsdrift er repræsenteret på specialistniveau. Vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og der er store personlige udfoldelsesmuligheder. Vi er en afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Du brænder for din faglighed

Du er sikkert uddannet ingeniør eller teknikker og har +7 års erfaring, hvor du bl.a. har arbejdet med projekt-, projekterings- eller entrepriseledelse i byggeriet. Du har naturligvis erfaring med commissioning, og gerne en installationsteknisk eller indeklimarelateret baggrund – sidstnævnte er dog ikke et krav.

Du arbejder struktureret og selvstændigt, har overblik samt sans for systematisering af informationer. Nye udfordringer slår dig ikke ud, og du griber gerne fat i dem, inden de bliver til egentlige udfordringer. Du kan lide afveksling i dine opgaver, er god til at samarbejde med kollegerne og sparrer med både kolleger og kunder. Generelt set er du god til at skabe et solidt netværk omkring dig i branchen, og du vil gerne gå forrest i markedet.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt teamleder Tanja Henriques Schou på e-mail tanjahenriques.schou@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende os din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 2. september 2019.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)