CAD/BIM-Ingeniør med flair for 3D-modellering og BIM

CAD/BIM-Ingeniør med flair for 3D-modellering og BIM

Serviceområde
Ingeniør
Region
Odense
Ansøgningsfrist
2019 - 05 - 31

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Har du en stærk faglighed indenfor trafik og anlæg? Har du ambitioner om at udvikle dig yderligere inden for 3D-modellering, parametrisk modellering og BIM og kunne du tænke dig at være en del af anlægsbranchens førende rådgiver på området? Så søg denne mulighed for at få et stærkt grundlag for både karrierevej, kompetenceudvidelse og kollegaer.  

En stilling med udvikling, samarbejde og ansvar

Du vil blive en del af Swecos afdeling ”Roads West”, der varetager projekteringsopgaver af vej- og byrumsprojekter i alle aspekter.
Afdelingen i Odense har bl.a. stået for Thomas B Triges Gade-projektet og står stadig overfor nye og spændende infrastrukturopgaver og byrumsprojekter, der vil give spændende udfordringer og ansvar til dig som vores nye ingeniør.

Dine opgaver kunne være:

 • Digital projektering
 • Modellering i 3D og produktion af tegninger
 • CAD Koordinering
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale
 • Tilsyn og besigtigelse

Dit ansættelsessted bliver vores kontor i Odense, men du vil have tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i Sweco og der kan være mulighed for en plads på vores kontor i Kolding.
Sweco Danmark har en komplet pakke af ingeniør- og arkitektfagligheder, hvilket udmønter sig i solide løsninger, en stærk portefølje af indkomne opgaver samt et super stærkt netværk af kompetencer du kan trække på.

Er du den der…

 • har 0-10 års erfaring fra branchen
 • har stor indsigt og erfaring med Microstation og InRoads
 • har ambitioner om at udvikle dig (og dine kolleger) indenfor 3D-modellering og BIM
 • har gode samarbejdsevner
 • kan arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret
 • er udadvendt, positiv og løsningsorienteret
 • sætter din faglighed meget højt og har lysten til fortsat fokuseret udvikling
 • ”Får tingene gjort”

- så søg!

Derudover har du en relevant uddannelse som ingeniør samt erfaring fra en tilsvarende stilling hos en rådgiver, en kommune eller noget helt tredje.

Vi tilbyder dig
At blive en del af en fagligt stærk afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar – sammen!

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

 

Kontaktinformation

Kontakt teamleder Rune Brydegaard Andersen på runebrydegaard.andersen@sweco.dk eller på tlf. 9137 7194, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 31. maj 2019.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)