CAD-specialist med ambitioner inden for BIM, 3D- og parametrisk modellering

CAD-specialist med ambitioner inden for BIM, 3D- og parametrisk modellering

Serviceområde
Ingeniør
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 07 - 21

Har du en stærk faglighed indenfor CAD. Har du ambitioner om at udvikle dig inden for 3D modellering, parametrisk modellering og BIM, og kunne du tænke dig at være en del af anlægsbranchen førende rådgiver på området. Så har vi måske jobbet til dig.  

Jobbet

Du vil blive en del af Swecos afdeling ”Broer & Tunneler”, og være tilknyttet faggruppen BIM. ”Broer og Tunneler” står overfor nye og spændende infrastrukturopgaver, herunder broer, tunneler, støjskærme og skybrudskonstruktioner. I divisionen Transportation & Mobility, som ”Broer og Tunneler” er en del af, samt de nordiske Sweco-lande, arbejdes der netop nu strategisk med 3D projektering, BIM og parametrisk modellering og vi ønsker, at du skal bidrage aktivt til strategien.

Dine opgaver vil typisk være:

 • Produktion af 2D-tegninger
 • Modellering af bygværker i 3D
 • Modellering af bygværker parametrisk
 • CAD Koordinering 
 • Rådgive og assistere projekter med BIM (BIM coordinator)
 • Bidrage med den strategiske udvikling af BIM og IKT inden for anlæg
 • Indgå i internationalt udviklingsarbejde indenfor flere modelleringssoftware

Dit ansættelsessted bliver vores hovedkontor i Glostrup, og efterfølgende vores nye domicil i Ørestaden, hvortil vi flytter i efteråret 2018.

 

Din profil

Du har en relevant uddannelse som ingeniør, teknisk designer eller konstruktør, og har erfaring fra en tilsvarende stilling hos en rådgiver eller entreprenør.

Du forventes at:

 • have stor indsigt og erfaring med Microstation
 • have kendskab og gerne erfaring med Tekla
 • have ambitioner om at udvikle dig indenfor 3D modellering, parametrisk modellering og BIM 
 • have gode samarbejdsevner, både på dansk og engelsk
 • kunne arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret
 • være udadvendt, positiv og løsningsorienteret
 • sætte din faglighed meget højt og have lysten til fortsat fokuseret udvikling

Vi tilbyder dig
At blive en del af en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Sweco afdeling ”Broer og Tunneler” løser opgaver over hele landet. Det stiller store krav til vores samlede kompetencer og viden, og derfor deler vi gerne med hinanden. Fagligheden inden for broområdet er samlet på Swecos kontorer i Glostrup, Odense og Aarhus, og projekterne løses i fællesskab - også med vores øvrige afdelinger i divisionen Transportation & Mobility. Inden for broområdet har vi et særlig tæt samarbejde med kollegerne i Norge og Sverige, og vi ser store perspektiver i at udvikle samarbejdet omkring de nordiske projekter i fremtiden.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre

Kontakt Gruppeleder William Rosengaard på 4348 6408, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads.

Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 21. juli 2018.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)