Byggeledere til vandværksprojekter i hovedstadsområdet

Byggeledere til vandværksprojekter i hovedstadsområdet

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 05 - 14

Vil du være med, når den mest omfattende modernisering af nogle af Danmarks største vandværker sker?

Vær med til at bygge de mest moderne faciliteter inden for vandforsyningsområdet i Danmark, hvor ny teknologi inden for vandblødgøring og et stærkt hold af kompetente kolleger, skal sikre friskt og sundt drikkevand til en million danskere.

Sweco Danmark forestår projekteringsledelsen og byggeledelsen på nogle af Danmarks mest prestigefyldte moderniseringsprojekter på vandforsyningsområdet i over 50 år. Vi søger derfor dygtige byggeledere, der har lyst til at løfte opgaven omkring de kommende super-vandværker, der bygges i hovedstadsområdet. Opgaverne løber de næste mange år, hvor både kompleksitet og nye erfaringer byder dig på udfordrende og udviklende arbejdsopgaver. 

Jobbet
Du bliver en del af Swecos afdeling for Vand og Energi Øst og får ca. 70 dygtige og engagerede kolleger, der arbejder med opgaver inden for vand- og energiområdet. I afdelingen vil du til en start arbejde med professionel byggeledelse på den pt største indsats på forsyningsområdet i Danmark og håndterer bl.a. byggeledelsen og fagtilsyn på en række profilerede projekter, hvor du vil agere i krydsfeltet mellem bygherrer, projekterende og entreprenører.

I stillingen som byggeleder står du for planlægning og byggeledelse af bygge-og anlægsprojekter i udførelsesfasen, der samlet set ligger i milliardklassen. Du bliver bl.a. ansvarlig for økonomien og styringen af byggeriet og dine evner til at håndtere projektets interne og eksterne interessenter er afgørende for et succesfuldt projektforløb.

De primære opgaver i stillingen vil være:

 • Lede byggeriet iht. ABR18/AB92 og ydelsesbeskrivelsen
 • Økonomi-, risiko- og tidsstyring samt forhandling af ekstrakrav
 • Afholdelse af byggemøder, afklaring af grænseflader og sikring af kommunikationen og samarbejdet med storentreprenøren
 • Fagtilsyn i samarbejde med projekteringsteamet iht. tilsynsplaner
 • Generelle relevante og praktiske bidrag ift. faglige inputs, byggeplads, samarbejde og sikkerhed

Din profil
I stillingen som byggeleder forestiller vi os, at du kommer med følgende:

 • Uddannelse som ingeniør gerne suppleret med uddannelse i projektledelse og/eller økonomisk uddannelse
 • Min. 5 års erfaring med styring af større anlægs- og byggeriprojekter gerne inden for vandbehandling eller tilsvarende procesanlæg
 • Løsningsorienteret og imødekommende personlighed

I stillingen vil dialog være en vigtig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du ud over den faglige ballast er god til at agere i en udadvendt rolle og har gode kommunikative evner, der kan lette samarbejdet på komplekse byggesager.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Klaus Rosendal på klaus.rosendal@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send din ansøgning og CV elektronisk via linket med relevante dokumenter i dag eller senest 14. maj 2020. Vær opmærksom på at vi løbende holder samtaler.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 17,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 20.6 billion (EUR 1.9 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)