Byggeleder og tilsynsførende på fjernvarmeprojekter

Byggeleder og tilsynsførende på fjernvarmeprojekter

Serviceområde
Ingeniør
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 04 - 01

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde med den nyeste udvikling og projekter inden for energiområdet? Har du min. 5 års erfaring med byggeledelse og tilsyn inden for energiområdet i kombination med en høj faglighed inden for fjernvarme og energi projekter? Så er du måske vores nye kollega. 

Vi har travlt i energigruppen Energy Øst i afdelingen Water & Energy Øst, og der er udsigt til endnu flere nye, spændende opgaver. Du bliver en del af et tværfagligt team med en række kolleger, der brænder for udviklingen af energisektoren i Danmark. Teamet sidder i Glostrup, men trækker på ekspertise fra hele Sweco på tværs af Danmark og Europa. Som en del af Water & Energy Øst får du 70 dygtige og engagerede kolleger, der arbejder med opgaver inden for det anlægstekniske område for vand og energi. 

Det samlede forretningsområde ”Water & Energy” udgør i øjeblikket cirka 100 medarbejdere fordelt på alle kontorerne i Danmark. Vores mål er at vækste over de kommende år, og det mål skal du selvfølgelig være med til at arbejde hen imod.  

Yderligere vil du indgå i et stærk team hvor, der er fokus på helhedsbilledet og kundernes behov. Hvor udvikling og sparring med dine kolleger er en naturlig del mht. fremdrift, kvalitetssikring, økonomi og vidensdeling. Du refererer i det daglige direkte til gruppelederen for Energy Øst og får din daglige gang i Glostrup indtil vi rykker ind i vores nye hovedkontor i Ørestad. 

Du er stærk faglig på fjernvarme- og forsyning området

Du er uddannet ingeniør eller anden videregående uddannelse med stærke kompetencer indenfor energi- og anlæg. Du har ligeledes mangeårig erfaring inden for fjernvarme- og forsyningsområdet. Du er vant til at fungere udadvendt blandt entreprenører og leverandører, ligesom du brænder for at varetage vores kunders interesser. Du har erfaring med styring af større anlægsprojekter. Erfaring med fjernvarmealarmsystemer er også en fordel. 

Du er en erfaren og dygtig byggeleder og tilsynsførende

Det falder dig naturligt at arbejde i spændet mellem bygherrer og entreprenører og sikre kommunikationen og samarbejdet med bygherrer, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere. Du arbejder struktureret og udviser overblik i forhold til dine opgaver og håndterer økonomi- og risikostyring, samt planlægning og tidsstyring. 

Du er god til netværk

Vi er en del af en stor, international virksomhed så du skal trives med at samarbejde på tværs af afdelinger og landegrænser. Du skal have gode kommunikationsevner, da der er meget kommunikation i jobbet.  

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt gruppeleder Ask Brüel på 27236449, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send din ansøgning og CV elektronisk via linket med relevante dokumenter i dag eller senest d. 1. april 2018. Vær opmærksom på at vi løbende holder samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)