Byggeleder med erfaring indenfor anlægs- og infrastrukturprojekter

Byggeleder med erfaring indenfor anlægs- og infrastrukturprojekter

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 06 - 30

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde med den nyeste udvikling og projekter inden for bro, jernbane og vej. Har du min. 5 års erfaring med byggeledelse og tilsyn i kombination med en høj faglighed inden for infrastruktur- og anlægsprojekter? Så er du måske vores nye kollega.

Sweco Danmarks samlede forretningsområde Transportation & Mobility breder sig i hele Danmark -din afdeling har fokus på broer og jernbaner med geografisk placering i Ørestaden. Vores mål er at vækste over de kommende år, og det mål skal du selvfølgelig være med til at arbejde hen imod!

Jobbet
Som byggeleder bliver du en del af afdelingen Broer og Tunneler Øst og dygtige og engagerede kolleger, der arbejder med opgaver inden for de anlægstekniske områder broer, jernbane og vej.

I afdelingen vil du arbejde med professionel byggeledelse af store anlægsprojekter og håndterer bl.a. byggeledelsen og fagtilsyn på en række markante projekter, hvor du vil agere i krydsfeltet mellem bygherrer og entreprenører.

I stillingen som byggeleder står du for planlægning og ledelse af anlægsprojekter i udførelsesfasen på både større og mindre projekter. Du bliver bl.a. ansvarlig for økonomien og styringen af byggeriet og dine evner til at håndtere projektets interne og eksterne interessenter er afgørende for et succesfuldt projektforløb.

De primære opgaver i stillingen vil være:

 • Byggeledelse og tilsyn på anlægskonstruktioner
 • Overordnet økonomi- og risikostyring af større anlægsprojekter
 • Ansvarlig for planlægning og tidsstyring
 • Sikre kommunikationen og samarbejdet med entreprenører og bygherrer
 • Projektledelse og styring af mindre projekteringsopgaver


Din profil
For at få succes i stillingen som byggeleder forestiller vi os, at du kommer med følgende baggrund:

 • Uddannelse som ingeniør gerne suppleret med uddannelse i projektledelse og/eller økonomisk uddannelse
 • +5 års erfaring med styring af større anlægsprojekter gerne erfaring fra ingeniørbranchen
 • Engageret og resultatorienteret personlighed

I stillingen vil dialog være en vigtig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikative evner. Herigennem vil du sikre kommunikationen og samarbejdet med både bygherrer, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Morten Leger Larsen på tlf.: 27236608/mail: mortenleger.larsen@sweco.dk eller Teamleder William Rosengaard på tlf.: 91377360/mail: william.rosengaard@sweco.dk hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send din ansøgning og CV elektronisk via linket med relevante dokumenter i dag eller senest 30. juni 2019. Vær opmærksom på at vi løbende holder samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)