Broingeniør til spændende broopgaver

Broingeniør til spændende broopgaver

Serviceområde
Ingeniør
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 06 - 25

Er du en dygtig broingeniør, som ønsker at blive en del af et stærkt brohold hos Sweco? Så kan vi tilbyde spændende og fagligt udfordrende karrieremuligheder som broingeniør.

Jobbet 

Afdelingen Bridges & Tunnels hos Sweco løser opgaver over hele landet for alle broejere og i alle faser af konstruktionernes levetid. Det stiller store krav til vores samlede kompetencer og viden, og vi deler gerne med hinanden. Fagligheden inden for broområdet er fordelt på Swecos kontorer i Glostrup, Odense og Aarhus og projekterne løses i fællesskab - også med vores øvrige afdelinger i divisionen Transportation & Mobility. Dit ansættelsessted bliver vores kontor i Glostrup -senere Ørestaden, hvor vi flytter i nybygget domicil i løbet af 2018.

I afdelingen løfter vi opgaver der bl.a. omfatter vigtige trafikknudepunkter, der binder Danmark sammen - Fx Fjordforbindelsen, Den Fynske Motorvej og motorvejen ml. Regstrup og Kalundborg. Kort sagt vores arbejde har dagligt stor betydning for rigtig mange mennesker.

Hvem er du?

Du er ingeniør med en stor faglig indsigt i fagområdet ”broer og tunneler og kommer sandsynligvis fra en lignende stilling hos en rådgiver med min. 5 års erfaring fra anlægs- og broområdet. Vi ser også gerne at du har erfaring med dimensionering på udarbejdelse af projekter samt udbudsmateriale.

Med udgangspunkt i netop din erfaring og interesse kan vi tilbyde forskellige muligheder. De primære ansvarsområder og arbejdsopgaver i en stilling hos os vil f.eks. kunne inkludere:

 • Ingeniør på broprojekter, nyanlæg og fornyelse, herunder både internt og eksternt at varetage faglig sparring og rådgivning, en sikker kommunikation og en konstruktiv og dækkende håndtering af alle væsentlige facetter i gennemførelsen
 • Beregning og dimensionering og en faglig sikker gennemførelse af mindre og mellemstore projekter
 • Fungere som selvstændig hovedaktør i forbindelse med udarbejdelse af mindre brospecifikke projekter med øje for inddragelse af nødvendig assistance fra andre fagområder
 • Kunne definere projekter og tiltag i en kundeorienteret og faglig velbegrundet dialog
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale

Hos Sweco tror vi på den tætte dialog og relation med kunden. Du er derfor en dygtig skriftlig og mundtlig kommunikator, på både dansk og engelsk, der kender facetterne af din rolle som rådgiver. Da vores medarbejdere arbejder med stor frihed under ansvar, er det vigtigt du også evner at planlægge og holde overblik - selv i en til tider travl hverdag.  


Hos os…

Bliver du en del af en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. Der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar og vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab. I Sweco arbejdes der ligeledes på tværs af divisionerne, hvilket både styrker samarbejdet på tværs og løfter os bredt fagligt igennem løbende faglig sparring med kolleger.

Sådan kommer du videre

Kontakt gruppeleder William Rosengaard på 43486408, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Og tryk "søg stilling" for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 25. juni 2018. Vær venligst opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.
Vil du læse mere om Williams vej til Sweco, så klik her

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq. Stockholm

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)