Broingeniør til spændende broopgaver hos Sweco Odense

Broingeniør til spændende broopgaver hos Sweco Odense

Serviceområde
Ingeniør
Region
Odense
Ansøgningsfrist
2019 - 03 - 31

Er du en dygtig broingeniør, som ønsker at blive en del af et stærkt brohold hos Sweco? Så kan vi tilbyde spændende og fagligt udfordrende karrieremuligheder som broingeniør.

Jobbet
Afdelingen Bridges & Tunnels hos Sweco løser opgaver over hele landet for alle broejere og i alle faser af konstruktionernes levetid. Det stiller store krav til vores samlede kompetencer og viden, som vi gerne deler med hinanden. Fagligheden inden for broområdet er samlet på Swecos kontorer i København, Odense og Aarhus og projekterne løses i fællesskab - også med vores øvrige afdelinger i divisionen Transportation & Mobility samt kolleger i Norge.

Med udgangspunkt i din erfaring indenfor broer tilbyder vi en stilling i vores team i Odense med en stor grad af ansvar, hvor man driver opgaver selvstændigt og i teams. Der vil være en stor berøringsflade både eksternt og internt. Stor frihed til – sammen med teamet - at planlægge og styre sin egen tid ud fra kundens og projektets behov.

Du vil indgå i et engageret team med et stærkt sammenhold, stor lyst til at dele viden og erfaring og altid med god stemning og fælles arbejdsmiljø.

De primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil ligge inden for rådgivning ift. driftsfasen, reparation, ombygning, nyanlæg m.v. af broer og anlægsbygværker fx ifbm. udvidelse af motorvej eller opgradering af jernbane.

 Din stilling hos os vil derfor bl.a. inkludere:

 • Kundekontakt; samarbejde, opfølgning og mersalg
 • Egne sager fr a-z
 • Projektering og fagtilsyn på reparation/ombygning/udskiftning af broer ejet af Banedanmark, Vejdirektoratet og kommuner – stort spektrum af opgaver, indhold og størrelse
 • Fagtilsyn på reparationsprojekter på store broer i landet
 • PL-ansvar (egne projekter)
 • Eftersyn, general- og særeftersyn i Danmark og Norge
 • Opgaver indenfor drift og reparation af broer
 • Projektering/dimensionering eller opfølgning med udførelse på norske nyanlæg


Din profil

Du er ingeniør og kommer sandsynligvis fra en lignende stilling hos en rådgiver med min. 5-10 års erfaring fra anlægsområdet og heraf min. 5 år, hvor du har arbejdet specifikt inden for broområdet. Du har en stor faglig indsigt i fagområdet ”broer og tunneler” og erfaring med projektering af sådanne konstruktioner. Du har erfaring med dimensionering og på udarbejdelse af projekter samt udbudsmateriale.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Søren Grubbe Nielsen på mobil +45 2723 3515 eller mail sorengrubbe.nielsen@sweco.dk. Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Og brug linket "Søg stillingen" for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 31. marts 2019. Vær venligst opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)