Broingeniør til renovering og tilsyn

Broingeniør til renovering og tilsyn

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 11 - 17

Er du klar til nye udfordringer, og trives du med en høj grad af selvstændigt ansvar og råderum? Har du også samtidig en skarp interesse i reparation og vedligehold af brokonstruktioner, så kan du meget vel være den nye kollega vi søger.

Gode kolleger, ansvar og fleksibilitet

Du bliver en del af afdelingen Broer og tunneler, hvor vi løser opgaver for alle broejere og i alle faser af konstruktionernes levetid. Samarbejdet i afdelingen er godt og tæt, og du får en høj grad af selvstændighed og ansvar i dine opgaver samtidig med en høj grad af fleksibilitet og råderum til at planlægge egen tid. Vores broafdelinger arbejder desuden med 3D og dyrker et godt samarbejde og videndeling med vores øvrige nordiske kolleger.

Da vi har flere nye og spændende projekter på vej, søger vi endnu en dygtig kollega til opgaver inden for renovering, tilsyn og brovedligeholdelse. Du kommer til at arbejde ud fra vores kontor i Ørestaden, men du har også fagkolleger i Odense og Aarhus. Det faglige samarbejde er stærkt, og du kommer til at få nogle meget dygtige kolleger, særligt på tværs af hele landet men også internationalt.

Spændende opgaver og tæt kundekontakt

Dine hovedopgaver vil være: 

 • Projektering og fagtilsyn på reparation/ombygning/udskiftning af broer ejet af BDK, VD og kommuner – stort spektrum af opgaver, indhold og størrelse
 • Egne sager fr a-z
 • Kundekontakt; samarbejde og opfølgning

Fagligt kredser du primært om renovering og brovedligehold samt tilsyn og asset management. Du vil dog få god mulighed for at sætte dit eget præg på dine opgaver samt have kontakten til alle parter i projektet: Entreprenør, kunde og dine kolleger, som du samarbejder med ved større opgaver.

Uddannelsesmæssigt er du ingeniør eller bygningskonstruktør med 3-8 års erfaring fra det brofaglige felt. Du har sandsynligvis allerede noget erfaring med reparation/brovedligehold og omisoleringsopgaver eller erfaring med lignende projektopgaver – gerne for offentlige kunder - enten fra en anden rådgiver, entreprenør eller bygherrer. Vi tilbyder en mulighed for at udfolde dit potentiale i projektledelse eller blive en endnu dygtigere fagspecialist.

En stor del af jobbet vil være selvstændig opfølgning på de mange forskelligartede opgaver, du har i porteføljen - det er derfor essentielt, at du trives med mange bolde i luften - og kan lide at opbygge og vedligeholde kontakten til eksisterende og nye kunder.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingsleder Morten Leger Larsen på telefon 27236608 eller mail mortenleger.larsen@sweco.dk, hvis du gerne vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 17 november 2019.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)