Brandrådgivere til fagligt stærkt team

Brandrådgivere til fagligt stærkt team

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2017 - 11 - 30

Har du lyst til at blive en del af et kompetence- og vidensstærkt team, hvor fagligheden er i topklasse? Så er det lige præcis dig, vi mangler som brandrådgiver til vores kontor i Glostrup! 

Alsidig hverdag med spændende opgaver

Vores opgaver er mangeartede men er centrerede omkring ”klassisk” brandrådgivning til byggesektoren, hvor vi hjælper bygherrer og arkitekter med funktionsbaseret brandsikring, og industrirelateret brandsikring. Pt. arbejder vi f.eks. på Østerport St. og Mineralvandsfabrikken i Carlsbergbyen. 

Vi har brug for to nye dygtige kolleger – den ene med solid erfaring inden for brandrådgivning og den anden med et par års erfaring. 

Du bliver en del af et internationalt firma med en stor faglig spændvidde, og særlig inden for vores brandrådgivningsområde er der tæt sparring på tværs af landet med ugentlige Skype-møder og fælles kvartalsmøder. Vores fokus er hele tiden på at holde os ajour med den nyeste viden. 

Fælles for alle opgaver i brandgruppen er, at der er én ansvarlig brandrådgiver, men vi opfatter brandrådgivning som en holdsport. Derfor gør vi meget ud af sparring på alle projekter, og på de større projekter er vi efter behov flere om at løfte opgaven. 

Som seniorbrandrådgiver har du solid erfaring med brandrådgivning, og du skal bruge din erfaring med fagområdet til at håndtere nogle af vores større, komplekse projekter, som du får det primære ansvar for. Derudover bruger du også din viden og erfaring til at støtte dine mindre erfarne kolleger og bidrager aktivt til brandnetværkets videre udvikling. 

Som brandrådgiver har du et par års erfaring med brandrådgivning fra lignende stilling og kan køre projekter selvstændigt eller du har indgående kendskab til fagområdet som myndighed og har lyst til at se projekterne fra den anden side. 

Vi sidder i dag på hovedkontoret i Glostrup, men flytter til Ørestad i 2018 når vores nye domicil er færdigt. 

Fælles for begge stillinger….

Du har sandsynligvis en beredskabs-, ingeniørbaggrund eller noget helt tredje – det vigtigste for os er ikke din uddannelse men din erfaring. 

Uanset din erfaring så har du lyst til at indgå i et fagligt og socialt netværk, hvor du både skal lære fra dig og lære af dine kolleger. 

Langt hen af vejen planlægger du selv din arbejdstid lige som resten af teamet, og du er god til at omstille dig, hvis der kommer en hasteopgave. Vi har et godt samarbejde i teamet og er gode til sammen at se mulighederne frem for udfordringerne. Derfor er det også vigtigt, at du har en løsningsorienteret tilgang til dine opgaver og deler din viden og idéer med resten af teamet. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt gruppeleder Mads Christiansen på telefon 5372 1124 hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 30. november 2017.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)