Brandrådgivere og fagchef til voksende brandgruppe

Brandrådgivere og fagchef til voksende brandgruppe

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
København
Ansøgningsfrist
2018 - 11 - 18

Har du erfaring med brandrådgivning? Måske du også har lyst til at fordybe dig i komplicerede brandtekniske analyser? Eller måske du hellere vil tage ansvar for den faglige retning for vores brandgruppe?

Nu hvor vi har fået et tættere samarbejde mellem vores ingeniør- og arkitektforretning vil vi som brandrådgivere blive en del af projekteringen langt tidligere end normalt. Allerede når der skitseres, vil vi sidde med for at sikre projektet i forhold til brandsikkerheden.

Derfor søger vi nu flere brandrådgivere til vores team, der har lyst til at indgå i vores danske brandnetværk. Da vi har travlt og har flere opgaver end hænder, søger vi både seniorbrandrådgivere og yngre brandrådgivere.

Opgaverne i teamet er varierende og udfordrende

Vores opgaver er mangeartede men er centrerede omkring ”klassisk” brandrådgivning til byggesektoren, hvor vi hjælper bygherrer og arkitekter med funktionsbaseret brandsikring og industrirelateret brandsikring. Samtidigt har der åbent sig nye muligheder for samarbejde med vores kolleger i Sverige, Norge og England, som vi den kommende tid også kommer til at arbejde målrettet med at udvikle.

Vi søger en fagchef - der vil udvikle og implementere en plan for certificering og som sammen med teamets gruppeleder har lyst til at tage ansvar for brandnetværkets videre udvikling.

Vi søger seniorbrandrådgivere - der via deres indgående erfaring med fagområdet kan håndtere større komplekse projekter. Du skal styre egne projekter, støtte de yngre kolleger og bistå i brandnetværkets videre udvikling.

Vi søger også yngre brandrådgivere – eller dig der har indgående brandrelateret viden af en art, der kan omsættes til ydelser til vores nuværende og kommende kunder. Du har måske arbejdet nogle år som brandrådgiver og kan køre projekter selvstændigt, eller du har indgående kendskab til fagområdet som myndighed og har lyst til at se projekterne fra den anden side.

Under alle omstændigheder har du lyst til at indgå i et fagligt og socialt netværk, hvor du både skal lære fra dig og lære nyt.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis ovenstående har vækket din interesse så kontakt gruppeleder Steffen Alstrup Haagensen på telefon 53721279 eller send din ansøgning elektronisk med det samme og ikke senere end d. 18. november 2018. Vi påregner at afholde løbende samtaler og ser frem til at høre fra dig.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)