Brænder du for at arbejde med naturen, så er du en af vores nye projektledere eller specialister

Brænder du for at arbejde med naturen, så er du en af vores nye projektledere eller specialister

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
København/Århus
Ansøgningsfrist
2018 - 05 - 09

Vi skal udbygge vores gruppe af kolleger der arbejder med vandløb, vådområder, lavbundsprojekter og §3- kortlægninger. Hvis du har lyst til at være med, så har vi både brug for dig, der vil være projektleder og har lyst til masser af kundekontakt, og dig der vil være ude i felten og måle op og tale med interessenter og lodsejere.

Vi vil gerne være endnu flere, der tager fat på at hjælpe kommunerne med at komme godt i mål med deres vandløbs- og vådområdeprojekter og naturkortlægninger. Vi søger derfor nye kolleger med erfaring fra naturkortlægninger, vådområde og vandløbsprojekter. Vi søger både kolleger med flair for projektledelse, men også fagspecialister og til både København og Århus: 

Erfaren projektleder til vandløb, vådområder og natur med 5-10 års erfaring

Medarbejder til vandløb, vådområder og natur med 3-8 års erfaring

Barselsvikar til vandløbs og naturopgaver med 0-3 års erfaring

Du vil blive en del af vores Miljøafdeling, der består af ca. 65 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på kontorer rundt i landet. Vi har et godt, uformelt og tværfagligt arbejdsmiljø, og du vil få nogle af Danmarks førende eksperter som kolleger og mulighed for at arbejde med en bred pallette af projekter i en stor organisation. 

Hverdagen vil byde på spændende og varierede opgaver, hvor du får direkte kundekontakt. Vi lægger vægt på en decentral organisation, hvor du som medarbejder har stor indflydelse og masser af muligheder for at præge din dagligdag og udvikling.

Du skal være med til at skabe et superstærkt hold

Hos os vil du blive en del af et team, som arbejder tæt sammen og hjælper, hvor der er behov. Vi vil gerne have dig med på holdet, som har lyst til at være bindeled mellem afdelinger og fagligheder, har et godt humør, og som værdsætter at være inddraget og det at have mulighed for at være med til at sætte retningen.

Dine primære arbejdsopgaver i stillingen vil omfatte:   

Projektledelse på små og store opgaver

Fagligt arbejde med vandløbs- og vådområdeprojekter, §3-kortlægninger og andre naturopgaver

Derudover vil der være mulighed for at kunne deltage i arbejde vedrørende:

Udarbejdelse af tilbud

Salgs- og strategiarbejde

Samarbejde med vores nye arkitekt division på ca. 250 mand når de skal bruge viden om naturen

Uanset om din interesse er projektledelse eller specialisering er din faglige ballast solid

Vi søger kolleger, der har erfaring med en eller flere af områderne: Vandløb, vådområder, lavbundsprojekter, naturgenopretning, faunapassager, vandløbsrestaureringer, genslyngninger, mike11 beregninger eller §3-kortlægninger. Vi søger både kolleger med flair for projektledelse men også fagspecialister. 

Du vil få en bred kontaktflade både internt og i relationen til kunder. Derfor er det vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt gruppeleder Jeppe Rølmer på tlf. 5372 1024, hvis du vil vide mere om stillingen, eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende os din ansøgning og CV i dag eller senest d. 9. maj 2018. Vi regner med at holde løbende samtaler, så lad os gerne høre fra dig hurtigst muligt.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)