Boremedhjælper/boreassistent i Sweco

Boremedhjælper/boreassistent i Sweco

Serviceområde
Ingeniør
Region
Kolding
Ansøgningsfrist
2018 - 08 - 31

Grundet øget ordretilgang leder vi efter en dygtig boremand, som vil være med til at styrke vores kapacitet indenfor Geotekniske og miljøtekniske undersøgelsesboringer.

Sweco er en rådgivende ingeniørvirksomhed, men vi beskæftiger os med praktisk udførelse af geotekniske og miljøtekniske opgaver, der spænder fra bl.a. udførelse af borearbejde på land og offshore, jordbundsundersøgelser, dimensionering og rådgivning om byggegruber, kloakprojekter, grundvandssænkning, vejanlæg og byggeprojekter.

I regn og slud…

Jobbet som boremand er ikke et almindeligt 8-16 arbejde, men er naturligvis præget af opgaven og de udfordringer man møder, når man laver dybdeboringer. Den komplette boremand i Sweco har hænderne skruet rigtigt på, trives med at påtage sig et stort ansvar og brænder for sit arbejde - også på dage hvor det danske vejr ikke viser sig fra den bedste side.

Som vores nye kollega i vores bore-afdeling vil du typisk bidrage på varierende boreopgaver og derfor indgå på tværs af de fire borerigge vi råder over i Jylland og på Fyn. Jobbet vil indebære de fleste facetter af praktisk og administrativt arbejde, som er forbundet med maskinboringer.

Dine opgaver vil overordnet være præget af:

 • Udførelse af maskinboringer med vores hydrauliske borerigge
 • Afsætning og nivellering
 • Vedligehold af boreudstyr
 • Håndtering af ledningsplaner

Du får jord under neglene

Din uddannelsesbaggrund er irrelevant, men du er ønskeligt allerede erfaren ift. borearbejde, hydraulisk udstyr og maskiner, eller er vant til at omgås denne type maskineri -fx. fra en rolle som rejsemontør el. servicetekniker. Vigtigst er, at du er praktisk anlagt, selvhjulpen og planlægger samt tænker fremad.

Derudover har du ønskeligt:

 •  Borecertifikat, eller villig til gennemgå brøndboreuddannelsen.
 • Kørekort til lastbil og trailer.
 • Fleksibel tilgang i forhold til arbejdssted og -tider, da arbejdet kan foregå i hele Danmark

Jobbet er naturligvis krævende, men samtidig er man omgivet af gode, hjælpsomme kolleger med godt humør -ligesom dig selv. Vi tilbyder en stilling med mulighed for stor udvikling og uddannelse inden for borearbejde og vi er ligeledes flexible ift vagtplanlægning - fx. 4 dages-vagter, så arbejde og familieliv hænger sammen.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

I Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. I Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt Gruppeleder Lars Lundsgaard Aadersen på Mobil +45 91 37 73 78 eller mail larslundsgaard.andersen@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Klik på ”søg stillingen” for at sende din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 31.08 2018. Vi indkalder løbende til interview, så vi glæder os til at modtage din ansøgning snart.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)