IKT-koordinator til konstruktionsprojekter

IKT-koordinator til konstruktionsprojekter

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 08 - 18

Er du god til at samarbejde på tværs af flere fagligheder, og vil du være helt tæt på projekterne?

Du tilknyttes et af vores to konstruktionsteams i Design Hovedstaden (en afdeling i vores byggeridivision Planning & Design). Design Hovedstaden består af 8 teams og er en tværorganisatorisk afdeling, der dækker både projektledelse og fagområderne konstruktioner, el og VVS, energi og bæredygtighed samt brand, og du får dermed mere end 100 dygtige kolleger, der bidrager til en årlig omsætning på over 100 mio. DKK og en igangværende portefølje på ca. 220 projekter. Vores kunder kommer fra både det private og det offentlige segment, og projekterne varierer i størrelse fra små renoveringsprojekter til store tværfaglige nybyggerier.

Du er med hele vejen

Det der kendetegner vores arbejde i Design Hovedstaden er det tværfaglige samarbejde i projekterne, fokus på effektiv projekteksekvering og høj faglig kvalitet i projekterne til gavn for vores kunder. Som IKT-koordinator bliver du ansvarlig for at sikre den digitale leverance i vores projekter samt, at den interne projektering optimeres i forhold til aftalte leverancer og processer ved også selv at deltage i modelleringsarbejdet.

Du følger et projekt fra den spæde start til afslutningen. Du bidrager i forbindelse med tilbudsafgivningen blandt andet med at vurdere kompleksiteten af modelleringsarbejdet, og ved samarbejde med eksterne parter vurderer du IKT-aftalen og afdækker risici. Ved projektopstart og i forbindelse med projektplanlægningen vurderer du indholdet i IKT-aftalen og IKT-procesmanualen og fastlægger håndteringen af disse samt evt. risici i forbindelse med vores projektarbejde. Ved projektering og projektgennemførelse faciliterer du tværfaglige BIM-koordineringsmøder og udfører konsistens- og kollisionskontroller.

Engageret og imødekommende

Du er uddannet ingeniør eller konstruktør og har 3-5 års erfaring. Du har stærke REVIT-kompetencer, indsigt i konstruktionsfaget og har evt. erfaring fra tidligere med tværfagligt projektarbejde. Ligeledes har du gerne erfaring med Solibri eller andre tilsvarende værktøjer inden for konsistens- og kollisionskontroller.

Som person er du god til at samarbejde – ikke bare inden for dit eget fag men også på tværs af fagdiscipliner. Du er udadvendt og imødekommende og venter ikke på at opgaver og løsninger selv finder vej til dig, og du forstår at planlægge din tid effektivt og struktureret. Du formår at indgå i et tværfagligt samarbejde med både interne og eksterne parter.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt teamleder Anja Hesthaven på telefon 2895 5267, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 18. august 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)