BIM-designer/BIM-koordinator med flair for VVS og ventilation til opbygning af stærkt projekteringsteam i Silkeborg

BIM-designer/BIM-koordinator med flair for VVS og ventilation til opbygning af stærkt projekteringsteam i Silkeborg

Serviceområde
Design
Region
Silkeborg
Ansøgningsfrist
2018 - 11 - 01

Har du lyst til at være med til at opbygge et stærkt konstruktionsteam på vores kontor i Silkeborg?

Vi er nemlig i fuld gang med at etablere et nyt ingeniørteam, der skal have et tæt samarbejde med vores arkitektdivision – særligt i Silkeborg. Du bliver ikke alene inden for dit fagområde, for vi planlægger, at du skal have 3-4 BIM/konstruktørkolleger mere inden for de kommende år.  Du kommer med fra starten – derfor skal du også være med til at opbygge og udvikle et kompetence- og videnstærkt BIM-team, hvor du vil blive udfordret fagligt på nogle af vores mest spændende projekter. 

Hvis du stadig er i starten af din karriere, så er dette job et godt springbræt for dine langsigtede karriereønsker. Med opbygningen af et nyt kontor, byder der sig ekstraordinære muligheder for at træne flere facetter af dine faglige kompetencer og komme ud i flere hjørner af faget med mulighed for at accelerere din indsigt i rådgiverbranchen væsentligt hurtigere end i andre virksomheder. 

Uanset om du er erfaren eller i starten af din karriere får du her mulighed for indflydelse på, og medvirken i, stort set alle beslutninger. Du påvirker dermed rammerne for at vise/træne dit talent, initiativ og gå-på-mod. Hermed tilbyder vi dig en stilling med friere rammer for, hvad man kan og ikke kan rent karrieremæssigt. 

Alsidig hverdag med spændende opgaver

Din nærmeste leder bliver gruppeleder Frands Wulff Andersen, og sammen med ham, resten af ingeniørteamet og arkitekterne skal du være med til at skabe en solid samarbejdsplatform til gavn for både vores interne samarbejde i Silkeborg samt ikke mindst for vores kunder. 

Generelt løser vi i teamet pt. rådgivningsopgaver inden for nybyggeri og renovering af boliger, institutioner, undervisningsbygninger og industri. Kontorets konstruktører, BIM-designere, arkitekter og ingeniører arbejder alle tæt sammen om at skabe en samlet integreret løsning til gavn for kunderne. 

Som BIM-designer i Sweco åbnes døren for mange muligheder. Du får adgang til viden og sparring på højeste niveau og fremtidssikrer dig en udvikling og karrierevej, hvor kun du bestemmer, hvor langt du vil nå. Du får rig mulighed for at udvikle dine egne kompetencer inden for 3D-projektering og BIM/IKT, og du får stor indflydelse på projekteringen og deltager aktivt i alle projektets faser. 

Dine arbejdsopgaver vil typisk være:

 • Aktiv deltagelse i tværfaglige projektteams, der løser komplekse projekteringsopgaver
 • Udarbejdelse af 3D installations-modeller til vores projekter, primært i Revit
 • Udarbejdelse af projektmateriale, fx tegninger, beskrivelser, tilbudslister og model leverancer
 • Være med til at optimere og sikre høj kvalitet i vores opgaver
 • Fagtilsyn og registrering
 • Fagmodelansvarlig i forbindelse med modelkoordinering
 • At arbejde med den nyeste teknologi
 • Være en del af udviklingen inden for BIM, hvor vidensdeling på tværs af afdelinger prioriteres 

Du kender fagområdet og er god til at samarbejde på tværs

Du har en stærk faglig baggrund inden for BIM-projektering og BIM-koordinering af installationer. Vi forestiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør eller teknisk designer med fagspeciale i modellering af installationer. Tillige vil kendskab eller interesse for modellering af konstruktioner være en fordel. Du har faglig indsigt i, og forståelse for, installationsområdet og har kendskab til branchens nyeste værktøjer inden for BIM. Derudover har du erfaring med:

 • Autodesk Revit
 • 3D-modellering
 • Navisworks/solibri
 • MS officepakken 

Derudover lægger vi vægt på din lyst og evne til at samarbejde, og at du tager ansvar for kvaliteten af de opgaver, vi løser for vores kunder. I stillingen vil dialog med kolleger og samarbejdspartner være en væsentlig del af jobbet. Derfor er det også vigtigt, at du kommunikerer og formulerer dig godt i både skrift og i tale. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, så kontakt gruppeleder Frands W. Andersen på tlf.: +45 53 7213 34 og/eller e-mail: frandswulff.andersen@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 1. november 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra effektiv transport til rent vand og varme boliger og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)