Baneteknisk projekt-/fagleder

Baneteknisk projekt-/fagleder

Serviceområde
Ingeniør
Region
København, Aarhus
Ansøgningsfrist
2020 - 01 - 19

I Sweco står vi over for nye og og spændende infrastrukturopgaver i både ind- og udland. Samtidig udbygger vi hele tiden vores position inden for jernbaneprojekter, og vi er ambitiøse omkring vores vækstmål i afdelingen. Derfor søger vi også nye kolleger til teamet – heriblandt en dygtig baneteknisk projekt-/fagleder.

Du bliver en del af et team på mere end 20 dygtige kolleger. Dit arbejdssted bliver enten vores kontor i Ørestaden, hvor vi har nye flotte rammer at folde os ud i, eller på vores kontor i Aarhus, hvor flere af vores kolleger i infrastrukturdicsiplinerne også har til huse.

Varierende opgaver i et komplet fagligt miljø
Som afdeling favner vi stort set alle de banetekniske discipliner og grænsefladerne der er udledt deraf. Du bliver tilknyttet forskellige projektteams, der typisk arbejder med alle typer af baneprojekter. Som projekt-/fagleder vil du selv indgå som en central figur på projekterne med enten tilsynsarbejde og/eller projektering og ligeledes agere projektleder på egne projekter med et solidt fagligt afsæt inden for fagområder så som kørestrøm, spor, anlægsopgaver eller andet der rimer på bane- og infrastrukturprojekter.

Kan du sætte kryds ved nedenstående?
Du er uddannet ingeniør inden for transport/trafik eller jernbaneområdet specifikt og har gerne nogle års erfaring med lignende opgaver inden for sporprojekter.

Da vi er en del af en stor virksomhed, og vi alle har tæt kontakt med kunderne, så er det en fordel, hvis du er god til at netværke fagligt og trives med samarbejde på tværs af afdelinger og landegrænser.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt. Kontakt teamleder Thomas Sørensen på mail thomas.sorensen@sweco.dk eller tlf 43486129 eller afdelingschef Morten Leger Larsen på mail mortenleger.larsen@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send din ansøgning og CV elektronisk via linket med relevante dokumenter i dag eller senest d. 19. januar 2020.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading architecture and engineering consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)