Årstiderne Arkitekter søger projektledere

Årstiderne Arkitekter søger projektledere

Serviceområde
Design
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 02 - 15

Vil du være en del af en ambitiøs og professionel arkitektvirksomhed?

På grund af en voksende aktivitet, specielt indenfor projektering, søger vi efter erfarne projektledere og projekteringsledere til vores tegnestue i København, som tør tage ansvar for projektets gennemførelse, og som sørger for fremdrift og fokus gennem alle faser af projektet. Du bliver del af et kompetent team af projekteringsledere med reference til en teamleder og tager naturligt plads i vores projektforum.

Du har i samspil med sagsarkitekterne ansvar for at omsætte vores kunders drømme til virkelighed. Et succesfuldt projekt afhænger i høj grad af, at de rette kompetencer kommer i spil på det rigtige tidspunkt, og at de bliver anvendt optimalt. Det er din opgave at sikre løbende og tæt kontakt og sikre en forventningsafstemning med projektets både interne og eksterne aktører. Du har ansvar for tids- og ressourceplanlægning samt økonomi og kvalitet.

Din præcise rolle som projekteringsleder/ projektleder afhænger af din faglige profil og dit erfaringsgrundlag.

Faglig profil

Du er uddannet konstruktør, arkitekt, ingeniør eller har alternativt en anden byggefaglig uddannelse kombineret med solid erfaring i rollen som projekteringsleder/ projektleder. Du har allround byggeteknisk indsigt og en god forståelse for byggeriets præmisser.

Du er en stærk faglig koordinator og en erfaren leder, der har en god forretningsforståelse og tænker i helheder både ift. kunden men også internt i Årstiderne Arkitekter.

Endelig er du godt funderet indenfor de branchekendte it programmer og meget gerne i Revit. Du kommunikerer flydende på dansk og godt på engelsk.

Det kræver mennesker at bygge for mennesker

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi.

I Årstiderne Arkitekter har vi en fælles tilgang og praksis til projektarbejdet, fordi vi ved at det sikrer en effektiv og værdiskabende styring gennem hele projektet. Derfor uddanner vi også alle vores medarbejdere i projektledelse. Vi arbejder i et uhøjtideligt miljø med en flad ledelsesstruktur, hvor der er fokus på både faglige og sociale arrangementer.

I Årstiderne Arkitekter er vi med hele vejen

Hele vejen betyder, at vi projekterer bygninger, byrum, bolignære friarealer, rekreative grønne områder, rådgiver bygherrer, leder byggeprojekter, sikrer miljø og bæredygtighed, udvikler digitale løsninger og involverer brugerne.

Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt, både internt og i forhold til de involverede parter, og naturligvis også overfor kunden. Hos os er kunden i centrum – vi stræber efter at være tæt på kunden i hele processen, så vi sikrer, at vi udarbejder gode løsninger og skaber værdi for kunden og brugerne.

Kontaktinformation

Lyder det som noget for dig så send gerne en motiveret ansøgning og et CV via linket. Vi holder samtaler løbende så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 15. februar 2020. Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte teamleder Krestian Olsen på telefon 2469 1686.

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 230 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Nesbyen og Oslo i Norge. Den 1. marts 2018 blev Årstiderne Arkitekter en del af Sweco Danmark og Sweco Architects. Det betyder, at du bliver en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde på tværs af fagligheder og projekter.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)