Årstiderne Arkitekter søger projekterende landskabsarkitekt

Årstiderne Arkitekter søger projekterende landskabsarkitekt

Serviceområde
Design
Region
Aarhus, Silkeborg
Ansøgningsfrist
2019 - 12 - 15

Årstiderne Arkitekter vinder og udvikler løbende spændende projekter, der profilerer hele bydele og sætter standarder for ambitiøs og bæredygtig arkitektur. Vi søger derfor en dygtig landskabsarkitekt med solid erfaring til projektering af urban natur og byrum til vores teams på tegnestuerne i Jylland.

Til vores tegnestuer i Silkeborg og Århus søger vi en projekterende landskabsarkitekt.

Opgaverne omfatter både selvstændige opgaver samt opgaver, der udføres i tæt samarbejde med tegnestuens bygningsarkitekter. Vores opgaver spænder vidt – fra det helt naturnære til friarealer og bydele.  Bæredygtighed, DGNB-certificering samt klimatilpasning er også emner som indgår naturligt i mange af vores projekter. 

Du har i samspil med dine dygtige kolleger ansvar for at omsætte vores kunders drømme til virkelighed, når I sammen fx udarbejder nye grønne helhedsplaner for kommuners landskabs- og byrum, eller inddrager naturens detaljer i den urbane rammesætning, når by- og havemiljøer udvikles.

Et succesfuldt projekt afhænger i høj grad af, arbejdet med by- og landskabsrum i alle dets former - vi bestræber os på at skabe grønne miljøer, der understøtter samspillet med omgivelserne og styrker helhedsindtrykket.

Kan du se din egen fortsatte udvikling som landskabsarkitekt i tråd med, vores måde at anskue opgavens mange spændende facetter, så kan du være den nye kollega vi søger.

Det vil være en fordel hvis du:

 • Har minimum fem års projekteringserfaring
 • Kan detailprojektere på niveau for hovedprojekt og udbud
 • Kan udarbejde beskrivelser i henhold til BIPS
 • Kan arbejde med overslag og tidsplaner
 • Har praktisk erfaring fra byggeplads og kontakt til totalentreprenører samt fagtilsyn
 • Er rutineret i skitsering og konceptudvikling
 • Mestrer AutoCad og Revit.

Det kræver mennesker at bygge for mennesker

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, sådan at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi.  I Årstiderne Arkitekter har vi en fælles tilgang og praksis til projektarbejdet, fordi vi ved at det sikrer en effektiv og værdiskabende styring gennem hele projektet. Derfor uddanner vi også alle vores medarbejdere i projektledelse. Vi arbejder i et uhøjtideligt miljø med en flad ledelsesstruktur, hvor der er fokus på både faglige og sociale arrangementer.

I Årstiderne Arkitekter er vi med hele vejen

Hele vejen betyder, at vi projekterer bygninger, byrum, bolignære friarealer, rekreative grønne områder, rådgiver bygherrer, leder byggeprojekter, sikrer miljø og bæredygtighed, udvikler digitale løsninger og involverer brugerne.

Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt, både internt og i forhold til de involverede parter, og naturligvis også overfor kunden. Hos os er kunden i centrum – vi stræber efter at være tæt på kunden i hele processen, så vi sikrer, at vi udarbejder gode løsninger og skaber værdi for kunden og brugerne.

Kontaktinformation

Lyder det som noget for dig? Så send gerne en motiveret ansøgning og et CV via linket "Søg stillingen". Vi holder samtaler løbende så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 15. december 2019. Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte teamleder Allan Overkær på telefon: 7024 1056.

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning, Gøteborg i Sverige og Nesbyen i Norge. Den 1. marts 2018 blev Årstiderne Arkitekter en del af Sweco Danmark og Sweco Architects. Det betyder, at du bliver en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde på tværs af fagligheder og projekter.

 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)