Årstiderne Arkitekter søger en dedikeret og udadvendt studentermedhjælper til kommunikation og marketing på tværs af medier

Årstiderne Arkitekter søger en dedikeret og udadvendt studentermedhjælper til kommunikation og marketing på tværs af medier

Serviceområde
Marketing
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 04 - 03

Som studentermedhjælper får du et unikt indblik i kommunikationsafdelingens arbejde, hvor du kommer til at assistere teamet på spændende projekter med kommunikation og markedsføring af Årstiderne Arkitekters mange arkitekturprojekter.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores PR- og kommunikationsmedarbejder og bliver en aktiv del af marketing- og kommunikationsteamet, der arbejder tæt sammen om både tekst, billeder og brand design. Du brænder for at skrive forskellige typer af tekster til kommunikation på tværs af platforme, og du er i stand til at skrive en skarp og fængende tekst og skabe en god, sammenhængende fortælling, når indhold skal formidles til vores forskellige målgrupper.

Du kommer blandt andet til at prøve kræfter med:

 • Udarbejdelse af pressetekster til fag- og branchemedier samt lokale medier
 • Kontakt til redaktioner
 • Vedligehold af medielister og overblik over presseklip
 • Skrive referenceprojekter til vores website
 • Udarbejdelse af internt nyhedsbrev
 • SoMe-historier
 • Indstillinger til awards
 • Korrektur og oversættelser af diverse tekster, præsentationer mv.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor æstetik og kvalitet er afgørende, og en kommunikationsafdeling, hvor tempoet og ambitionsniveauet er højt – samtidig har vi det sjovt. Vil tilbyder dig at blive en vigtig del af hverdagen i et dedikeret team, hvor du ikke kun ser med, men får lov at prøve kræfter med forskellige typer opgaver.

Om dig:

- Du brænder for at skrive involverende tekster og du er dygtig til det
- Du er vedholdende, kan bevare overblikket og tager ansvar for mange forskellige kommunikationsopgaver
- Du har en positiv attitude og tør at opsøge dine kolleger for den gode historie
- Du er social og er ikke bange for at dele idéer med dine kolleger
- Du har en naturlig interesse i arkitektur, byggeri og design
- Hvis du har kendskab til SEO og Google Analytics er det en fordel

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse på DMJX, CBS, RUC, KUA eller lignende. Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen. Du får din daglige gang på vores nye hovedkontor i København S.

Kontaktinformation

Vi har travlt og ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt – så søg med det samme. Vi holder samtaler løbende. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marketing- og kommunikationschef Anne Aksglæde Stahl på telefon +45 2165 6455. Vi glæder os til at høre fra dig!

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Silkeborg, Aarhus, Herning, Gøteborg i Sverige, Oslo og Nesbyen i Norge. Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)