Årstiderne Arkitekter søger arkitekter

Årstiderne Arkitekter søger arkitekter

Serviceområde
Design
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 02 - 15

Vil du være en del af en ambitiøs og professionel arkitektvirksomhed?

Vil du være med til at løse spændende boligopgaver, der profilerer hele bydele og sætter standarder for ambitiøs og bæredygtig arkitektur? Vi søger dygtige arkitekter med erfaring fra projektering af boligprojekter og med potentiale inden for projektledelse til vores team på tegnestuen i København.

Vores team inden for boligbyggeri har travlt med større boligbyggerier over hele landet og inden for alle kategorier. Derfor søger vi dygtige skitserende arkitekter og projektledere til tegnestuen i København. Vi udvikler spændende projekter der ofte omfatter både boliger, retail og erhverv, hvor alle funktioner skal binde bindes sammen i et stærk organisatorisk og æstetik greb. 

Om jobbet

Du vil få en vigtig rolle som enten skitserende arkitekt eller projektleder på tegnestuens team for boligprojekter. I teamet vil du få kolleger, der tæller både arkitekter og bygningskonstruktører.

Som projektleder er det dig, der fører projektet sikkert igennem de forskellige faser og sikrer, at kunden bliver ført trygt igennem hele projektet og at teamet koordineres med sikker hånd, så målsætninger indfries og tidsplanen holder.

Som skitserende arkitekt, udvikler du projekterne, der bringer kunderne skridtet tættere på deres visioner om boligbyggerier i den højeste kategori.

Du vil få store udviklingsmuligheder og en stejl læringskurve på spændende og anerkendte projekter, uanset om du er tidligt i din karriere eller er erfaren projektleder på en profileret tegnestue.

Om dig

Du har afgang fra én af de to arkitektskoler i Danmark eller tilsvarende uddannelse og minimum 2-5 års erfaring som arkitekt fra et af landets tegnestuer. Det er et plus, hvis du har erfaring med projektering af boligbyggeri i bymiljøer og tæt kundedialog.

Vi lægger stor vægt på dine evner til at sætte dig ind i en given opgave og tage ansvar igennem hele projektfasen ved at indfri kundens visioner for byggeriet med størst mulig tilfredshed. Uanset om du er projekterende arkitekt tidligt i din karriere, eller du er projektlederen, der er sikker i kundehåndteringen, så tager du ejerskab og ansvar for din rolle i projektet. Vi forventer, at du behersker Revit, AutoCAD og Adobe Creative Suite programmer.

Det kræver mennesker at bygge for mennesker

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi.

I Årstiderne Arkitekter har vi en fælles tilgang og praksis til projektarbejdet, fordi vi ved at det sikrer en effektiv og værdiskabende styring gennem hele projektet. Derfor uddanner vi også alle vores medarbejdere i projektledelse. Vi arbejder i et uhøjtideligt miljø med en flad ledelsesstruktur, hvor der er fokus på både faglige og sociale arrangementer.

I Årstiderne Arkitekter er vi med hele vejen

Hele vejen betyder, at vi projekterer bygninger, byrum, bolignære friarealer, rekreative grønne områder, rådgiver bygherrer, leder byggeprojekter, sikrer miljø og bæredygtighed, udvikler digitale løsninger og involverer brugerne.

Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt, både internt og i forhold til de involverede parter, og naturligvis også overfor kunden. Hos os er kunden i centrum – vi stræber efter at være tæt på kunden i hele processen, så vi sikrer, at vi udarbejder gode løsninger og skaber værdi for kunden og brugerne.

Kontaktinformation

Så send gerne en motiveret ansøgning, CV samt relevant portfolio via linket. Vi holder løbende samtaler så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 15. februar 2020. Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte teamleder Kristian Rasmussen på telefon 3138 7915.

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 230 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Nesbyen og Oslo i Norge. Den 1. marts 2018 blev Årstiderne Arkitekter en del af Sweco Danmark og Sweco Architects. Det betyder, at du bliver en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde på tværs af fagligheder og projekter.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)