Applikationsudvikler til Team for Digital Innovation

Applikationsudvikler til Team for Digital Innovation

Serviceområde
It
Region
Silkeborg eller København
Ansøgningsfrist
2019 - 12 - 10

Vil du være en af drivkræfterne i udviklingen af vores digitale kultur og tekniske udvikling?

I Sweco ønsker vi at understøtte den integrerede rådgivning med brug af de nyeste digitale værktøjer og arbejdsmetoder. Vi har derfor oprettet Team for Digital Innovation, der skal understøtte vores forretningsområder i udnyttelsen af de digitale muligheder. Teamet har berøringsflader med alle vores forretningsområder, og vil være drivkraften i de digitale forandringsprocesser og skabelsen af den digitale kultur, som vi ønsker, skal være kendetegnende for alle vores ydelser.

Stillingen er nyoprettet, og vi har allerede gjort os en masse tanker om de opgaver, du skal være med til at løfte. Vi glæder os dog også til at høre, hvordan du vil præge opgaverne og være med til at skabe retningen og rammerne sammen med dine kolleger i teamet. Du kan komme til at arbejde både på vores kontor i Ørestad og i Silkeborg afhængig af, hvor i landet du bor.

Du lytter til slutbrugeren og styrer dine udviklingsopgaver med sikker hånd

Teamet består i dag af fem personer, der alle har baggrund inden for et af vores forretningsområder kombineret med erfaring inden for digitalisering, projektledelse og programmering. Der vil være projekter, der kun involverer ét forretningsområde men også projekter, der involverer flere forretningsområder, hvor teamet har en koordinerende rolle i udviklingsarbejdet i tillæg til den tekniske udvikling.

Du vil blive en af hovedkræfterne omkring den tekniske udvikling og får ansvaret for at sikre, at den sker på en effektiv og styret måde. Med din indsigt i teknologi og programmering, vil du være med til at definere retningen, som teamet skal udvikles i, samt de produkter vi leverer til vores slutbrugere. Vores udviklingsprojekter sker i tæt samspil med slutbrugerne, og du vil derfor have direkte kontakt til store dele af organisationen – både på ledelses- og medarbejderniveau.

En stor del af vores arkitekt- og ingeniørprojekter udarbejdes i 3D-objektorienterede programmer, hvor vi i dag har egenudviklede støtteapplikationer mod programmernes API’er. Dette omhandler fortrinsvis Revit, AutoCAD og Microstation. Du skal være med til at fortsætte denne udvikling og skalere den yderligere med flere af vores ydelsesområder. Dette kan spænde over kortvarige udviklingsforløb rettet mod et mindre antal brugere til større udviklingsprojekter, der sigter på at løfte kvaliteten og effektiviteten i arbejdet for en større medarbejdergruppe.

Du skal ligeledes være med til at definere de tekniske kvalitetskriterier for teamets produkter, samt medvirke til at sikre, at kvaliteten opfyldes i vores løbende arbejde. I mindre omfang kan der blive tale om udvikling i VBA til Word, Excel og tilsvarende værktøjer.

Applikationerne udvikles som sagt i tæt dialog med slutbruger og resten af udviklingsteamet, og du vil skulle bidrage både i udarbejdelse af udviklingsbeskrivelsen, udviklingsarbejdet, test og undervisning af slutbrugerne. Din hovedopgave kommer dog til at være  den tekniske gennemførelse af udviklingsprojekterne.

Lidt om dig…

Du skal have en uddannelse bag dig, der giver dig den rette tekniske indsigt – det kan f.eks. være som datamatiker, men det kan også være noget andet. Du skal have erfaring med applikationsudvikling i C# og/eller andre sprog, databasedesign, -udvikling og -administration samt definering af kvalitetssikringsprocedurer for applikationsudvikling.

Vi arbejder med en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, så du skal være i stand til at drive dine egne projekter. Samtidig er der også opgaver, hvor det er vigtigt, at du bruger teamet omkring dig og sparrer med dine kolleger – både når det hjælper til en bedre løsning af opgaven og i forbindelse med konkrete udviklingsprojekter, der altid vil kræve tæt samarbejde med kolleger og brugere.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Chef for Digital Innovation Mads Carlsen på tlf. 2877 6448 eller e-mail mads.carlsen@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 10. december 2019.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)