Ambitiøs Teamleder til vores voksende jernbaneafdeling

Ambitiøs Teamleder til vores voksende jernbaneafdeling

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 08 - 02

I Sweco jernbaneafdeling står vi over for nye og og spændende infrastrukturopgaver i både ind- og udland. Samtidig udbygger vi hele tiden vores position inden for jernbaneprojekter, og vi er ambitiøse omkring vores vækstmål i afdelingen. Derfor styrker vi vores organsiation med endnu en teamleder til vores afdeling.

Som teamleder vil du få ansvaret for den daglige ledelse af dit eget team som vil bestå af +10 engagerede medarbejdere. Du vil indgå i  ledelsesteamet i Jernbane og Broer, hvor I i tæt samspil med afdelingschef Morten Leger Larsen, definerer og eksekverer på både de drifts-, forretnings-, og strageimæssige tiltag.

Du bliver leder for et team af stærke fagfolk
Ddu er aktivt med til at fastlægge strategi og udvikling af forretningsområdet. Dine medarbejdere er stærke fagfolk, der løser en bred vifte af jernbaneprojekter og samarbejdet i afdelingen er godt og tæt. Du får en høj grad af selvstændighed og ansvar i dine opgaver samtidig med en høj grad af fleksibilitet og råderum.

Kan du sætte kryds ved nedenstående?
Du sidder måske i dag i en tilsvarende stilling og/eller har erfaring med ledelse, herunder projektledelse. Du kan dog også have erfaring med faglig ledelse og nu lysten til at koble personaleledelse på i dit næste karriereskridt.

Derudover er du:

 • Ingeniør. Du har erfaring med jernbaneprojekter af forskellig størrelse og har prøvet lidt af hvert, hvor din faglighed er blevet bragt i spil.

 

 • Fagligt stærk. Din faglighed er helt i top, da du skal være med til at sikre, at vi fortsat ligger fagligt i den absolutte front.

 

 • God til at formidle og har solid Du ved, hvor vigtigt det er at pleje og udvikle eksisterende kunder. Dialogen med kunder vil være en væsentlig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle.

 

 • Du er god til netværk. Vi er en del af en stor international virksomhed, og du trives med samarbejde på tværs af afdelinger og landegrænser. Du skal have gode kommunikationsevner – også på engelsk i tale og på skrift.

Der vil i denne stilling være meget fokus på den faglige ledelse. Din egen erfaring inden for jernbaneprojekter bruger du derfor aktivt i den faglige sparring med teamet, i den faglige og personlige udvikling af dine medarbejdere og i forhold til dit salgs- og budgetansvar. Du kommer også til at deltage i projektarbejde således, at du kan fastholde og udvikle din egen faglige profil.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre
Kontakt afdelingschef Morten Leger Larsen på mailen mortenleger.larsen@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send din ansøgning og CV elektronisk via linket med relevante dokumenter i dag eller senest d. 2. august 2020.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 17,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 20.6 billion (EUR 1.9 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)