Ambitiøs teamleder til konstruktionsteam med fokus på relationer og det gode, tværfaglige samarbejde - Aarhus

Ambitiøs teamleder til konstruktionsteam med fokus på relationer og det gode, tværfaglige samarbejde - Aarhus

Serviceområde
Ledelse
Region
Aarhus
Ansøgningsfrist
2019 - 06 - 07

Vil du have en unik mulighed for at videreudvikle dine lederegenskaber samt fastholde din faglige forankring? Vi har en ambitiøs vækststrategi for region Østjylland, og i tæt samarbejde mellem arkitekter og ingeniører i Sweco er vi fremover klar til at kunne levere fuldstændigt integrerede ydelser inden for ingeniør- og arkitektrådgivning. Hvis du synes, at det lyder spændende, så er det måske dig, der er den nye teamleder for vores stærke konstruktionsteam i byggeridivisionen i Aarhus.

Vores mål i afdelingen er at sikre det tværfaglige samarbejde i projekterne, holde fokus på effektiv projekteksekvering og skabe høj faglig kvalitet i projekterne til gavn for vores kunder. Vores mål er simpelt: Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder.

Ledergruppen, du bliver en del af, består af chefen for byggeri Østjylland, 2 øvrige teamledere og en teknisk chef. Vi arbejder tæt sammen i lederteamet, og du kommer til at få rig mulighed for at bidrage til udvikling og implementering af både afdelingsstrategier og handlingsplaner.

Dit team og din ledelsesopgave

Konstruktionsteamet i Aarhus er et veletableret team med et godt renommé i branchen og en høj grad af faglig stolthed. Teamet består af ca. 10 medarbejdere - ingeniører, konstruktører og BIM-modellører, som løser alle opgaver indenfor bærende konstruktioner.

Som teamleder er du ansvarlig for den daglige drift af teamet og resultatskabelses i projekterne. Det indbefatter bl.a.:

 • Daglig ledelse af medarbejdere, herunder sikre fastholdelse og rekruttering af nye medarbejdere
 • Ressourceplanlægning og bemanding af projekter, herunder udvikling af kompetencer og adfærd hos dine medarbejderne
 • Understøtte succesfuld projekteksekvering
 • Sparring med medarbejdere, herunder faglig og tværfaglig kvalitetssikring
 • Afholdelse af årlige løn- og medarbejderudviklingssamtaler, samt løbende opfølgning på disse

Du er også tæt på kunderne og med til at skabe nye, vedvarende kunderelationer og opdyrke markedet for nye projekter. Du skal være med til at øge forståelsen for vores kunders forretninger, forventninger og udfordringer og bringe nuværende services i spil i nye markeder og i nye sammenhænge. Du deltager i kundeaktiviteter og kundebesøg ved behov, følger op på kundetilfredshed osv. Du deltager også i udarbejdelse af tilbud, herunder kvalitetssikring af prissætning inden for dit fagområde, i tæt samarbejde med bl.a. din leder og tilbudskoordinatoren.

Engageret og resultatorienteret

Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller lignende - gerne suppleret med en generel leder- eller projektlederuddannelse. Du har min. 5 års relevant erhvervserfaring inden for bygge- og anlægsbranchen, og har erfaring med ledelse af teams enten i projekter eller mere formel ledelseserfaring med medarbejderansvar.

Som person er du resultatorienteret og har et kommercielt mindset. Du arbejder struktureret og følger altid dine opgaver helt til dørs med en høj grad af ansvarlighed for opgaverne. Du kan sige til og fra, og du forstår at inddrage og arbejde sammen med dit team. Generelt er det vigtigt, at du er god til at skabe relationer til både medarbejdere, kunder og øvrige samarbejdspartnere. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt chef for byggeri Østjylland Christian Corydon på telefon 5372 1396 eller teamleder Anders Vestergaard på telefon 9137 7397, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 7. juni 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)