Ambitiøs Gruppeleder til Ports & Geotechnics West

Ambitiøs Gruppeleder til Ports & Geotechnics West

Serviceområde
Ledelse
Region
Århus eller Kolding
Ansøgningsfrist
2017 - 10 - 19

Ports & Geotechnics står over for nye og og spændende infrastrukturopgaver. Vi ønsker at styrke vores organisation og søger derfor en ambitiøs gruppeleder.

Som Gruppeleder vil du vil få ansvaret for personaleledelsen og den faglige udvikling af en gruppe på p.t. 10 medarbejdere, der arbejder med havnebygning, geoteknik og store anlægskonstruktioner, primært i Vestdanmark. I din egenskab af erfaren og fagligt kompetent havne- eller anlægsingeniør vil du også indgå i teamet som faglig spydspids for øvrige medarbejdere i afdelingen, primært i forhold til konstruktionsfaglige spørgsmål. 

Om stillingen
Du bliver en del af en afdeling på 40 medarbejdere, som rådgiver vores kunder om løsninger indenfor havneanlæg, vandbygning, uddybning og landvinding, byggegruber, on- og offshore vindmølleparker, motorveje, jernbaner, traditionel geoteknisk rådgivning og meget mere. Lige nu arbejder vi med projekter som:

 • Udvidelsen af Frederikshavn Havn i totalentreprise
 • En lang række jernbaneprojekter, fx hastighedsopgraderinger
 • Køge Jorddepot og udvidelse af Køge Havn
 • Klaipeda Havn i Litauen, ny indsejling

Du vil som gruppeleder være ansvarlig for den daglige ledelse af dit eget team, herunder personaleledelsen, budgetlægningen, investeringsbehov samt udarbejde og opfølge på strategi- og kundeplaner. Du skal medvirke til videreudviklingen af faglige og projektledelseskompetencer i afdelingen, og du vil sammen med den øvrige ledelse sætte retningen for den fremtidige faglige og kommercielle udvikling. Du vil som gruppeleder stadig bruge en stor del af din tid på konkrete projekter. Du kommer til at sidde på Swecos kontor i Århus eller Kolding, og du vil som Gruppeleder referere direkte til afdelingschefen i Ports and Geotechnics West.

Vi tror meget på frihed under ansvar. Du vil have en udstrakt grad af frihed til at tilrettelægge din egen arbejdstid og jobindhold. Vi forventer, at du er proaktiv, ansvarlig og troværdig, men tilbyder så en åben og meget flad struktur, hvor der er plads til den enkelte. 

Om dig
Som vores kollega forventer vi, at du kan sætte kryds ved følgende:

 • Du er ingeniør. Du er uddannet ingeniør med minimum 10 års relevant erhvervserfaring inden for projektering af havnekonstruktioner, geotekniske konstruktioner og større anlægskonstruktioner. 
 • Du er fagligt stærk. Vi vil specielt udbygge vores position i superligaen inden for havne- og vandbygning. Med større og mere komplekse opgaver stiller vi store krav til træfsikkerhed i løsningerne. Du skal være med til at sikre at Sweco stadig ligger fagligt i den absolutte front. Derfor forventer vi, at din faglighed er helt i top. 
 • Du har evnen til at formidle og har erfaring med salg. Du ved, hvor vigtigt det er at pleje og udvikle eksisterende kunder. I stillingen vil dialogen med kunder være en væsentlig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner i tale og på skrift. 
 • Du er god til netværk. Den samlede ”Ports & Geotechnics” afdeling udgør 90 medarbejdere fordelt på kontorerne i København, Odense, Kolding, Århus, Viborg og Aalborg. Vi er en del af en stor international virksomhed. Derfor forstiller vi os, at du trives med samarbejde på tværs og er god til at kommunikere både på dansk og engelsk.

 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Ønsker du yderligere informationer angående stillingen eller om Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte; Divisionsdirektør Claus Andersen, tlf: 2723 1533 eller Afdelingschef Lars Brønnum Fisker, tlf. 9137 7185 Vi modtager udelukkende elektroniske ansøgninger og beder dig bruge linket til at sende din ansøgning og CV i dag ellers senest den 19. oktober 2017.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)